Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEREL BASINA SEÇİMLERİ DEĞERLENDİREN EMİNMOLLAOĞLU’NDAN YENİDEN ADAYLIK AÇIKLAMASI…

Geçtiğimiz yerel seçimlerin ardından

Geçtiğimiz yerel seçimlerin ardından bölge yerel basın temsilcileri ile bir araya gelerek 31 Mart ve 23 Haziran ile yaklaşan kongre sürecini değerlendiren Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, “Teşkilat olarak son derece yüksek bir performansla sahada çalıştık ve karşılığını da milletimiz takdir etti” dedi. Gazetemizin, “Kongrede yeniden aday olacak mısınız” sorusuna da yanıt veren Başkan Eminmollaoğlu, “Yeni dönem için partim ve genel merkez uygun görürse elbette göreve talibim” şeklinde konuştu…

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, bölge yerel basın temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek geçtiğimiz yerel seçimleri ve yaklaşan kongre sürecini değerlendirdi. Teşkilatlanma Başkanı Salim Çetinkaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yerel basın mensupları ile sohbet havasında bir toplantı gerçekleştiren Başkan Mahmut Eminmollaoğlu, “Sizlerin de bildiği üzere belediye başkan yardımcılığı görevimin ardından yaklaşık 2.5 yıldır sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevim boyunca her gün bu ilçede teşkilatımızla birlikte yüksek performansta çalışmalar yaptık. Günün 24 saati cep telefonum açık ve bizi arayan herkes bize rahatlıkla ulaşabiliyor” dedi.

Yerel seçim sürecine ilişkin de konuşan Başkan Mahmut Eminmollaoğlu, “Ümraniye’de 3 dönem kuralı gereği aday olmayan Başkan Hasan Can’ın yerine 29 Aralık günü yeni başkan adayımız Sayın İsmet Yıldırım isminin açıklandığı anda kendisine ulaşarak ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi ilettik. Kısa bir süre sonra da teşkilatça kendisiyle bir araya gelerek partimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın uygun gördüğü adayımızın sonuna kadar yanında destekçisi olacağımızı ifade ettik. 31 Mart sürecini başarıya ulaşana kadar da tüm teşkilat olarak adayımız Sayın İsmet Yıldırım ile birlikte sahada yüksek performans ile çalışarak tamamladık. Verimli bir seçim dönemi yaşadık. Milletimiz de zaten sahadaki bu birlik ve beraberliği görüp bir kez daha Ümraniye’de Ak Parti’yi takdir edip yeniden işbaşına getirdi” şeklinde konuştu.

www.yerelgazete.com.tr olarak sormuş olduğumuz “yaklaşan kongrede yeniden aday olacak mısınız” sorusuna da yanıt veren Başkan Mahmut Eminmollaoğlu; “Şahıslar, makamlar gelip geçici, hizmetler ve yapılanlar kalıcıdır. Bizler birer görev ve dava adamıyız. Kongreler bizim için birer yenilenme ve heyecan vesilesidir. Partim ve genel merkezimizin uygun görmesi halinde elbette her türlü görev ve sorumluluğu almaya her zaman hazırım ve göreve talibim” dedi.

Reklamı Geç