Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEREL GAZETE’YE KONUŞAN SİPAHİ: “YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ”

Oldu, oluyor, olacak derken

Oldu, oluyor, olacak derken Çekmeköy siyasetinin efsane ismi Hüseyin Avni Sipahi, 31 Mart seçimlerinde belediye başkan adaylığını resmen ilan etti. Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Poyraz ve Millet İttifakı Adayı Seyfettin Yıldırım’dan sonra Hüseyin Sipahi de Demokrat Parti’den yarışa katılacağını gazetemiz aracılığı ile kamuoyuna açıkladı.

Geçtiğimiz 2004 yerel seçimlerinde CHP’den Çekmeköy Belediye Başkanı olup rakibi Ak Parti Adayı Ahmet Poyraz’a karşı sadece 308 oy farkla kaybeden Taşdelen eski belediye başkanı Hüseyin Avni Sipahi, bu kez yarışa Demokrat Parti ile katılıyor. 31 Mart seçimlerinde Demokrat Parti’den aday olduğunu resmen ilan eden Sipahi, “Yiğit düştüğü yerden kalkar. Ben de Çekmeköy’de halkımızın desteği ile yeniden bir tarih yazacağımıza inandığım için bu yola çıkıyorum” dedi. İşte o merak edilen video:

www.yerelgazete.com.tr gazetemize özel açıklamada bulunan Sipahi, ilçe kamuoyunun büyük beklentisi üzerine son aylarda büyük araştırmalar yaptırdıktan sonra aday olma kararı verdiğini ifade etti. Sipahi, önümüzdeki günlerde geniş katılımlı toplantılarla Çekmeköy projelerini ve yol haritasını açıklayacağını söyledi.

Reklamı Geç