Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YILIN EN GÖRKEMLİ NİKAH TÖRENİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şahitlik yaptığı görkemli bir törenle oğlu Yusuf Türkmen ile Esra Savrum’un nikah akdini gerçekleştirdi.

turkmennikah2Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, hayatının belki de en mutlu akşamın yaşadı. Oğlu Yusuf Türkmen’i bizzat kendi kıydığı nikahla Esra Savrum ile evlendiren Başkan Türkmen’in bu en mutlu anına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şahitlik yaptı. Haliç Kongre Merkezi’ndeki görkemli nikah töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve Makedonya Anayasa Mahkemesi Üyesi Salih Murat da nikah şahitlik yaptı.

turkmennikah4Siyaset, sanat ve işdünyasından birbirinden seçkin davetlilerin katıldığı gecede genç çiftlere 3 evlat nasihatını yineleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah cüzdanını gelin hanıma takdim ettikten sonra tebrik ederek salondan ayrıldı. Türkmen ve Savrum ailelerini mutlu akşamında yalnız bırakmayan aile dostları genç çifti tebrik edip her iki aileye hayırlı olsun dileklerini iletti. İstanbul genelindeki bir çok ilçe belediye başkanları da Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in bu anlamlı gecesinde yanındaydılar.

turkmennikah3

turkmennikah1

turkmennikah6

 

Reklamı Geç