Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YILMAZ ERCAN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI…

7 Haziran’a doğru aday

7 Haziran’a doğru aday adayı müracaatı tamamlanan iktidar partisi Ak Parti’de bir sürpriz isim de Sancaktepe Belediyesi eski başkan yardımcısı Yılmaz Ercan, oldu.

yılmazaday212 yıllık bir başarı hikayesinin yeni perdesinde, yeni Türkiye yolunda bir nefer olarak hizmet etmek istediğini vurgulayan Sancaktepe Belediyesi eski başkan yardımcısı Yılmaz Ercan, 7 Haziran’da gerçekleşecek seçimler için İstanbul 1. bölgeden aday adayı oldu. Yerel yönetim ve özel sektördeki tecrübeleri ile yasama faaliyetlerine katkılar sunmak için çalışacağını ifade eden Ercan,’’ 2002 yılından bu yana ciddi çalışmalarla devrim niteliğinde projeleri ülkemize kazandıran ve bölgesinde istikrarın adeta simgesi haline gelen yeni Türkiye’nin mimarı AK Parti çatısı altında hizmet için yola çıkıyoruz. Partimin ve milletimizin görev vermesi halinde, milletvekili arkadaşlarım ve parti organlarıyla 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceğiz. Tam bağımsız, ileri demokrasinin yerleştiği, barış süreci ile devlet ve milletin kaynaştığı yeni türkiyenin inşasında görev almaktan onur duyacağım’’ dedi.

yılmazaday1Yılmaz Ercan kimdir?

Aslen Bayburt’lu olup, 1969 yılında İstanbul’da doğan İnşaat yüksek Mühendisi Ercan, Uluslar arası projelerde ve özel şirketlerde yönetici olarak görev aldı. Ak parti kuruluşu ile aktif siyasete giren Ercan, 2005-2009 yılında, Ümraniye belediyesinde danışman olarak görev yaptı. 2009 – 2014 yılları arasında ise Sancaktepe ilçesinden İstanbul Büyük Şehir meclis üyeliği ve Teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Yılmaz Ercan, Çeşitli komisyonlarda, komisyon başkanlığı ve encümen başkanlığı görevlerini yürüttü. Sosyal sorumluluk alanında ise çeşitli sivil toplum kuruluşlarında üye ve yöneticilik yaptı. Evli ve 2 Çocuk babası Ercan, Almanca bilmektedir.

 

 

Reklamı Geç