Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YİRMİBEŞ VE EKİBİ 8 MART’TA BAYAN ESNAFLARI AĞIRLADI..

Dudullu Çakmak ve Sanayi

Dudullu Çakmak ve Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan Adayı Mehmet Sami Yirmibeş ve ekibi geçtiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bayan esnafları kahvaltıda ağırlayarak projelerini sundular.

Başkan Adayı Mehmet Sami Yirmibeş’in yönetim kurulu üyesi adaylarıyla birlikte Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği kahvaltı buluşmasına bayan esnaflar yoğun katılım gösterdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bayan esnaflara yönelik düzenlenen toplantıda konuşan Mehmet Yirmibeş’in bayan yönetim kurulu üyesi adayı Nilgün Kaplan, 35 yıl boyunca hizmet ettiği kooperatif ortaklarından destek istedi. Toplantıya katılan bayan esnaf ortaklardan bazıları; “Biz Nilgün hanımı çok seviyoruz. Bizlere yıllardır bu kooperatifte hizmet ediyor. Kooperatife gittiğimizde bizlerle bire bir kendisi ilgileniyor ve işlerimizi hemen hallediyor. Kooperatifçiliği ve mevzuatı çok iyi bildiğinden bizlere doğru bilgiler veriyor ve önümüzü açıyor” dediler.

Nilgün Kaplan da yaptığı konuşmada; “Kooperatifimizin çok değerli ortakları sevgili dostlarım, hepiniz hoş geldiniz. Bu özel günde beni kırmayıp geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Bugün siz değerli ortaklarımızla olmak istedim. Bir anne olarak en büyük temennim; hiç bir annenin evlat acısı çekmemesi. Tüm şehit annelerine de Allah’tan sabır diliyorum. Beni sizler iyi tanıyorsunuz. Çok fazla konuşup sizleri sıkmak istemiyorum. Ama şunu bilmenizi istiyorum: bir takım sıkıntılardan dolayı kooperatif yönetimimiz ikiye bölündü. Ben dürüstlüğüne inandığım Mehmet Yirmibeş ve ekibi ile yola devam etme kararı aldım. Ekibimiz ve sizlerle birlikte sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 8 Nisan günü genel kurulumuza tüm ortaklarımızı bekliyoruz. Kooperatifçilik tecrübe işidir. Tecrübe de benim ve arkadaşlarımın işi. Onun için hepinizden desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Kaplan, projelerini de şu şekilde açıkladı: “Mahallendeki esnafından alışveriş yap ki esnafımız kalkınsın projemiz var. İhtiyacı olan ortağa alışveriş desteği. Arabası olmayan kredi kullanan ortağımıza evine veya işyerine kadar götürme sözü veriyoruz. Gerçekten ihtiyacı olan ortaklarımızın çocuklarına okul bitene kadar burs desteği vereceğiz. Ortakların dertlerini şikayetlerini dinlemek için beyaz masa desteği sağlayacağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Kooperatif avukatlarının ortaklara gerekli durumlarda kendi özel işlerinde ücretsiz danışma desteği sunacak. Kooperatife büyük bir ofis alma sözü yapabilirsek konferans ve toplantılarımızı da yapabileceğimiz ortaklara daha iyi güzel hizmet verebileceğimiz bir ofis kazandıracağız. Biz kendimize güveniyoruz ve inanıyoruz ki Allah’ın izni ile bu işi en iyi şekilde yapacağız.”

Reklamı Geç