Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL AYDIN; “EKSİĞİ DOLDURMALI, AÇIĞI KAPATMALIYIZ…”

Çekmeköy Sivaslılar Derneği’nin geleneksel

Çekmeköy Sivaslılar Derneği’nin geleneksel iftar daveti bu sene de bereketle doldu taştı. Dernek Başkanı Yücel Aydın, “Sivaslılar olarak bu şehrin neresinde bir ihtiyaçlı görsek yardımına koşmalıyız. Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek şekilde herkesin yanında olmalıyız. Eksiği tamamlamıyor, açığı kapatmıyorsak vebali günahı hepimizin boynunadır” dedi.

İş insanı Yücel Aydın başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Çekmeköy Sivaslılar Derneği ÇEKSİDER, Ramazan vesilesiyle düzenlediği iftar davetinde büyük bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yunus Başer, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, CHP Meclis Üyeleri Şükrü Bakar, Sami Yayla ve Orhan Keleş, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve muhtarlar, STK temsilcileri, İşadamları Seyfettin Yıldırım, Murat Altun, Aziz Fidan, Lütfü Tiryakioğlu, Muammer Bilici, Sivaslı hemşeriler ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programı yoğun ilgiyle adeta doldu taştı.

Yapılan duaların ardından hep birlikte oruçlarını açan konuklarına teşekkür eden Dernek Başkanı Yücel Aydın, paylaşma ve dayanışma ayı Ramazan’ın önemine vurgu yaptı. Herkesin yaklaşmakta olan Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Aydın; “Bu günler öyle güzel, öyle bereketli zamanlar ki aman iyi değerlendirelim. Birlik, beraberlik, dostluk ve dayanışmamızı bu günlerde daha da üst seviyelere taşıyalım. Bizler Sivaslılar olarak bu şehirde yaşayan en kalabalık hemşeri grubuyuz. Dolayısı ile bu kentin en ücra kesimlerine varana kadar nerde bir ihtiyaç sahibi var ise ve bizler bunu birbirimize bildirim kendisine yardımcı olmuyor isek vebali ve sorumluluğu hepimizin boynunadır. Sivaslılar olarak nerde bir eksik görsek doldurmalı, nerde bir açık görsek kapatmalıyız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç