Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL EVSEN; “HER ŞEYE RAĞMEN YIKILMADIK, AYAKTAYIZ VE YENİ HEDEFLERE YÜRÜYORUZ”

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Müteahhitler

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, gerçekleştirdiği olağanüstü kongrede bünyesine kattığı yeni isimlerle gücünü tazeledi. Sektör olarak zor bir süreçten geçtiklerini bir kez daha vurgulayan Başkan Yücel Evsen, “Her şeye rağmen yıkılmadık ayaktayız ve yeni hedeflere hep birlikte yürüyoruz” dedi.

Merkezi Çekmeköy’de faaliyet gösteren İşadamı Yücel Evsen başkanlığındaki Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, önümüzdeki yılın Mayıs ayında yapacağı olağan kongre öncesi gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulla gücünü tazeledi. Dernek merkezinde yapılan genel kurula dernek yönetimi ve üyelerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kongrede faaliyet raporu ve gelir gider hesap bilançoları oy birliği ile onandı. Yeni dönem yönetim kurulu da yine oy birliği ile seçildi.

Genel kurula hitap eden ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, dört dörtlük bir dönem geçirmediklerini kabul ederek şunları söyledi: “Geçtiğimiz dönem başta geziler olmak üzere güzel etkinliklere hep birlikte imza attık. Derneğimiz gerek yapısal gerekse imaj açısından son derece olumlu bir dönemi tamamladı. Lakin sizler de takdir edersiniz ki sektör olarak çok zor süreçlerden geçiyoruz ve bu zor süreç uzadıkça uzadı. Dolayısı ile bizler de bir sivil toplum örgütü olarak hedeflerimizi yakalamakta zorlandık.

Kabul ediyorum eksiklerimiz de oldu. Örneğin çok güzel bir fikir olarak düşünülmüş olan fuar projemizi bu sorunlardan dolayı bir türlü gerçekleştiremedik. Oysa yerel yönetimler de bize bu konuda açık destek vermişti. Hatta ilçemizin dışında Sancaktepe Belediyesi, ‘genel bu fuarı bizim ilçemizde gerçekleştirin’ diye teklifte bile bulunmuştu. Ama olmayınca olmuyor. Şunu çok açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki; Yücel Evsen olarak bu dernekte asla ve asla particilik yapmadık ve şahsıma menfaat sağlayacak hiçbir işe imza atmadım.

Ne yaptıysak birlikte yaptık, yapamadıklarımız da bizlerin eseridir. Şimdi yeni dönemde daha büyük hedeflere hep birlikte odaklanacağız ve başarmak için birlik, beraberlik içinde mücadele vereceğiz. Aramıza yeni arkadaşlar katılıyor hepsine bu çatı altına geldikleri için teşekkür ediyorum. ÇEKMÜDER ailesini hep birlikte büyüteceğiz. Bu çatı altında sektörün taleplerini ilgili makamlara taşıyıp çözüm yolları bulacağız. Planlı ve programlı şekilde hareket ederek dayanışma ve işbölümü ile yeni dönemde başarıyı mutlaka yakalayacağız” şeklinde konuştu.

Genel kurula katılan İYİ Parti Çekmeköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç da yaptığı konuşmada, ÇEKMÜDER çatısı altındaki birlik ve beraberliğin sektöre ve bölgeye hayırlar getirmesini diledi. Yücel Evsen başkanlığındaki ÇEKMÜDER’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Ahmet Emin Kakşi, Ercan Düz, Hasan Keleş, Celal Yaman, Mükremin Tekin, Alper Gündoğdu, Ümit Durul, Menduf Sağdıç, Ergün Bozkurt, Can Şencan, Şükrü Bakar, Murat Altun, Muhammet Ateş, Burhan Damaoğlu, Ercan Baş, Kadir Aygün, Mücahit Gündem, Yusuf Kırıcı, Murat Özbek, Osman Şimşem, Eren Meral, Kerim Nadir Anı ve Murat Altunköy.

Reklamı Geç