Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL YALÇINKAYA ADAY ADAYLIĞINI RESMEN İLAN ETTİ..

Mart 2019 yerel seçimlerine

Mart 2019 yerel seçimlerine doğru Ak Parti’de aday adaylığı başvuru süreci 5 Kasım Pazartesi günü ile başlıyor. Çekmeköy’de sosyal ve siyasal çalışmaları ile yakından tanınan işadamı Yücel Yalçınkaya Ak Parti’den belediye başkanlığına aday adayı olacağını resmen ilan etti. Başta Ordulu hemşerileri olmak üzere bölgede faaliyet gösteren yüzü aşkın STK başkanı ve yöneticisi ile kanaat önderlerinin katılımıyla düzenlediği kahvaltı organizasyonunda konuşan Yalçınkaya; “Yıllardır sizlerle birlikte yol yürüdüğüm kutlu davamızda şimdi yeni bir dönemi yine sizlerin fikir ve düşünceleriyle başlatmak arzusundayım. Maksadım kırmadan, dökmeden daha iyiyi, daha güzeli yakalayabilmek. Bu noktada sizlerin her türlü görüş, öneri ve düşünceleri benim için yol gösterici olacaktır” dedi.

BİRKONFED Birleştirici İşdünyası Konfederasyonu Genel Başkanı Başkanı Osman Ünsal, Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Yücel Evsen, Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Veysel Tuna, Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanı Abdulbaki Özdemir, Çekmeköy Tokatlılar Derneği Başkanı Mehmet Uçar, Çankırılılar Federasyon Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Rıfat Karakaya, Çekmeköy Samsunlular Derneği Başkanı Ahmet Yıldız, Vezirköprü Ferderasyonları Başkanı Ali Cengiz, Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili Ahmet Bağdat, Sancaktepe Ordulular Derneği Başkanı Nail İnce, Çekmeköy Trabzonlular Derneği Başkanı Hasan Keleş, Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı Metin Çoban, Anadolu Yakası Ordulular Derneği Başkanı Ahmet Çağlar, Aybastı Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Danış, Özel bir üniversitenin öğretim görevlisi ve Anadolu Aydınlar Ocağı Eski Genel Başkanı Fahri Yağlı, Çekmeköy Anadolu Birleştirici İşdünyası Derneği ÇEKBİAD yöneticileri ve yüzün üzerinde STK başkanı ile yöneticisinin katıldığı kahvaltı programı son derece coşkulu geçti.

STK ve kanaat önderlerinin önemini sürekli vurgulayan Yücel Yalçınkaya şunları söyledi; “Kıymetli dostlarım 2002 yılından 2018 yılına AK Parti Çekmeköy siyasetinin içinde teşkilatlarımızın kuruluşundan bugüne çok büyük organizasyonlara ev sahipliği yaptık. İl dernekler platformu başta olmak üzere spor kulübü, işadamları ve iş dünyası yapılandırmaları gibi bir çok STK’nın kuruluşuna öncülük ettik. Belediyecilik ve teşkilatçılık anlamında da görevlerimizi başarıyla yerine getirdik. Bununla birlikte en zor günlerde Çekmeköyümüze vizyon kazandırdık.

Çekmeköy’de sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünü yaparak bölgenin kardeşlik ve beraberliğini, insanlarımızın birbirini tanımasını, manevi ve sosyal, kültürel alanda kaynaşmasını en üst seviyeye getirmeye çalıştık. Toplumla hep birlikte hareket ederek en zor günlerinde onların yanlarında olmaya gayret ettik. Geçtiğimiz genel seçim öncesi yine sizlerin talebi üzerine meclis üyeliği görevimden ayrılarak milletvekili aday adayı oldum. Şimdi yine sizlerin önerileri doğrultusunda yeni bir dönemin başlangıcı için bir aradayız. Partimizde müracaatlar 5-12 Kasım tarihleri arasında alınacak. Sizlerin destekleri doğrultusunda ben de Allah nasip ederse aday adayı başvurumu yapacağım ve sonraki yol haritasını da yine hep birlikte belirleyeceğiz.”

Program daha sonra katılımcı dernek başkanları ve yöneticilerin tek tek söz alarak fikir ve düşüncelerini dile getirmesi ile devam etti. Yücel Yalçınkaya’nın bölgemiz ve işdünyası açısından önemli bir değer olduğuna işaret eden katılımcılar, yerelde Yücel Yalçınkaya’nın adaylığına ve seçilmesine sonuna kadar destek olacaklarını dile getirdiler.

Reklamı Geç