Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL YALÇINKAYA AK PARTİ ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI…

Çekmeköy’de STK’lar ve iş

Çekmeköy’de STK’lar ve iş dünyası başta olmak üzere toplumun her kesiminden büyük destek gören başarılı işadamı Yücel Yalçınkaya, Ak Parti’den belediye başkan aday adaylığı resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Kuruculuğunu yaptığı Ordulular Derneği önünde basın açıklaması yaptıktan sonra Şahinbey Caddesi’nde binlerce dostu ve seveniyle yürüyerek ilçe teşkilatına gelip Başkan Salih Kırıcı’ya evraklarını teslim eden Yücel Yalçınkaya; “Çekmeköy’de büyük bir gönül seferberliği başlatıyoruz” dedi.

Çekmeköy’de başarılı çalışmalara imza atan ve bölge kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Ordulu İşadamı Yücel Yalçınkaya, Ak Parti’den belediye başkan aday adaylığı resmi müracaatını yaptı. Kurucusu olduğu Ordulular Derneği önünde basın açıklaması yaptıktan sonra binlerce dostu ve seveniyle Şahinbey Caddesi üzerinde adeta Sevgi Yürüyüşü yaparak ilçe teşkilatına geçen Yücel Yalçınkaya, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Salih Kırıcı’ya teslim etti.

BİRKONFED Birleştirici İşdünyası Konfederasyonu Genel Başkanı Başkanı Osman Ünsal, ORDEF Genel Başkanı Celalettin Dervişoğlu, ORDUSİYAD Genel Başkanı Ruşat Ayduğan, Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Veysel Tuna, Çekmeköy Erzurumlular Derneği Başkanı Abdulbaki Özdemir, Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Derneği Başkanı Rıfat Karakaya, Çekmeköy Samsunlular Derneği Başkanı Ahmet Yıldız, Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili Ahmet Bağdat, Sancaktepe Ordulular Derneği Başkanı Nail İnce, Çekmeköy Trabzonlular Derneği Başkanı Hasan Keleş, Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı Metin Çoban, Anadolu Yakası Ordulular Derneği Başkanı Ahmet Çağlar, Aybastı Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Danış, bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı ile yöneticisinin katılımlarıyla destek verdiği Yücel Yalçınkaya’nın adaylık başvuru programında 10 Kasım olması sebebiyle yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz sık sık anıldı.

Konuşmasına 80 yıl önce aramızdan ayrılan Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizi anarak başlayan Yücel Yalçınkaya; “Bugün bu topraklar üzerinde yaşam sebebimiz yüce önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi. Çekmeköy’de büyük bir yürüyüş başlattıklarını kaydeden Yücel Yalçınkaya, “Sizlerin talep ve istekleri ile başlatmış olduğumuz bu kutlu yürüyüş büyük bir başlangıç ve hayırlı bir yoldur. 3 dönem meclis üyeliği yaptım. Yerel yöneticilikte idari ve teknik bilgi ve birikime sahibim. 14 yıllık yerel yönetim tecrübe ve kazanımlar sayesinde Çekmeköy AK Parti Belediye Başkan aday adayı olarak huzurlarınıza geldim” dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dileyen Yalçınkaya; “Aday olduğum taktirde Çekmeköy için yapılması gereken hizmet ve projeleri iyi bilen bir kardeşinizim. STK’lar ve tabanla çok sıkı diyalogları olan bir kişi olarak; uğramadığımız mahalle, çalmadığımız kapı, selam vermediğimiz hiçbir vatandaşımız yoktur. Sizlerin de bildiği üzere siyasi kişiliğim kadar bölgede sivil toplum desteği ve yerel derneklerle iletişimi yüksek olan bir kardeşinizim” dedi.

Çekmeköy halkına temel mesajları olduğunu ifade eden Yalçınkaya şunları söyledi: “Yaşanılabilir bir Çekmeköy, yeşilin korunduğu bir Çekmeköy, insanların gönüllerinin alındığı bir Çekmeköy, huzurun ve mutluluğun hissedilebildiği bir Çekmeköy, gençlerine istihdam sağlayabilen bir Çekmeköy, kendi kaynakları ile yönetilebilen bir Çekmeköy. Bunun için sosyal belediyeciliği ülkemizde gerçekleştiren ve belediyecilik adına tarih yazan sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği üzere; önce çevre diyorum, sonra yeşile saygı diyorum. En önemlisi sosyal belediyecilik diyorum.”

“Biz biliyoruz ki hangi işleri yaparsanız yapın gönüllerde değilseniz yaptığınız işlerin hiç bir önemi yoktur” diyen Yalçınkaya; “İşte bu nedenle Çekmeköy’de gönül seferberliği başlatacağız. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır. Nefsimize yenik düşeceğimiz bütün makam ve ortamlardan Rabbim bizi uzak tutsun. Bu dava muhabbettir, haktır, hakikattır, sevdadır. Önce Allah’a sonra inandığımız siz dava arkadaşlarıma ve bütün Çekmeköylü hemşerilerime güvenerek çıktığım bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Reklamı Geç