Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL YALÇINKAYA; “BU İŞLER PARAYLA, PULLA DEĞİL GÖNÜLLE OLUYOR”

Rusya’da yapılan Avrupa Boks

Rusya’da yapılan Avrupa Boks Şampiyonası’na Türkiye’nin gururu Çekmeköy’ün evladı Büşra Işıldar damgasını vurdu. Siyaset ve iş dünyasında Çekmeköy’ün önde gelen isimlerinden Yücel Yalçınkaya’nun kurucusu olduğu Anadolu Spor Kulübü sporcusu Büşra Işıldar, bugüne kadar elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekleyerek ülkemize kazandırdığı Avrupa Şampiyonluğu ile bir kez daha ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırdı ve milyonları gururlandırdı.

Bölgemizin önde gelen isimlerinden Yücel Yalçınkaya’nın kurmuş olduğu Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü sporcusu Büşra Işıldar, Avrupa’da tarih yazmaya devam ediyor. Hafta içinde Ruzya’da gerçekleştirilen Avrupa Boks Şampiyonası’nda Polonyalı rakibini yenerek altın madalya kazanan Büşra Işıldar, Avrupa Şampiyonluğunu ülkemize getirdi. Ayyıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandıran Büşra, milyonların gururu oldu. Yurda döner dönmez Spor Kulübü Hocası ve Milli Takım Antrenörü Fikret Taşdemir ile birlikte Çekmeköy Spor Kulübü Kurucusu Yücel Yalçınkaya ile haklı gururu paylaşan Büşra Işıldar, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Tarihi başarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Yücel Yalçınkaya; “Kurucu başkanı olduğum Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü sporcumuz Büşra Işıldar, Rusya’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda rakibini finalde yenerek Avrupa şampiyonu olmuştur. Altın madalyayı alarak bayrağımızı göndere çektirip, istiklal marşımızı okutan ve bizleri gururlandıran kardeşimiz ve antrenörümüze yürekten teşekkür ediyorum. Ülkemize milletimize İstanbulumuz’a ve Çekmeköyümüz’e hayırlı olsun. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“Çekmeköy’de yıllarca sivil toplum kuruluşlarında kuruculuğunu yaptığım, her alanda başarıya kendini adayan kardeşlerimizin yetişmesi için birlik beraberliğin öncülüğünü yaptığımız derneklerimizde ne kahramanlar” diyen Yücel Yalçınkaya; “Bu işler parayla, pulla olmuyor. Bu işler gönülle oluyor. Bu işler rezidans katlarında da olmuyor. Bizim gibi bodrum katlarında da başarılar elde ediliyor. Biz bu şampiyonlarımızı bodrum katlarda yetiştiriyoruz ve bundan da hiç gocunmuyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç