Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL YALÇINKAYA, DOSTLARIYLA HER ZAMANKİ GİBİ…

Çekmeköy’ün tanınmış işadamlarından Yücel

Çekmeköy’ün tanınmış işadamlarından Yücel Yalçınkaya, geçtiğimiz hafta sonu düzenlediği kahvaltı organizasyonuyla ilçenin önde gelen STK temsilcileri ve kanaat önderlerini buluşturdu. Programda konuşan işdünyası ve siyasetin başarılı ismi Yalçınkaya, “Ben bugüne kadar hep siz dostlarımla birlikte yürüdüm bundan sonra da birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Çekmeköy’de bugüne kadar öncü sivil toplum örgütlerine kuruculuk yapan başarılı işadamı ve siyasetçi Yücel Yalçınkaya, geçtiğimiz hafta sonu Çınar Düğün Salonu’nda kahvaltı organizasyonu düzenledi. Bölgenin önde gelen çok sayıda STK temsilcisi ve kanaat önderi Yalçınkaya’yı katılımları ile destek verdi. Çekmeköy Birleştirici İşdünyası Derneği Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, programda yaptığı konuşmada; “Sizlerin desteği ile her zaman güzel işler yaptık. Bundan sonra da birlikte yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Çekmeköy’de bugüne kadar yaptığı çalışmalarla gönüllere girdiğine inandığını kaydeden Yalçınkaya; “Bodrum katlarında kurduğumuz spor kulübü Rusuya’daki dünya şampiyonasında ülkemizin bayrağını dalgalandırıyor, İstiklal Marşı’nı okutuyorsa bu para, pul ile olacak iş değil gönül ve yürek işidir” dedi. Programa katılan Kars, Sivas, Ordu, Erzurum, Tokat ve daha pek çok ilin STK temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür eden Yalçınkaya; “Hepimiz büyük bir aileyiz” dedi.

Yalçınkaya’nın programına katılan BİRKONFED Başkanı Osman Ünsal da yaptığı konuşmada STK’ların son zamanlarda siyasiler tarafından ihmal edildiğini kaydetti ve “Sesinizi daha gür çıkarmak için birlikteliğinizi güçlendirin” uyarısında bulundu.

Reklamı Geç