Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜKSEL KARAÇAM’LA İYİ PARTİ ÜMRANİYE’DE DAHA GÜÇLÜ YAPILANMA MODELİ

16 Şubat günü yapılacak

16 Şubat günü yapılacak olan İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı 2. olağan kongresine geri sayım sürerken, mevcut başkan ve başkan adayı Yüksel Karaçam’ın saha çalışmaları hız kesmiyor. 400 delegenin oy kullanacağı Pazar günkü kongre öncesi tüm mahallelerde partililerle buluşan Karaçam’a yoğun ilgi ve destek var. İYİ Parti’nin Ümraniye’deki kurucuları arasında yer alan Yüksel Karaçam, 1 yıllık ilçe başkanlığı döneminin ardından delegenin de teveccühü ile yeniden seçilmesi halinde; teşkilata büyük hareket katacak önemli plan ve projeleri olduğunu her fırsatta anlatmaya devam ediyor.

Görev yaptığı 1 yılda; İYİ Parti’nin Ümraniye’deki üye sayısını yüzde yüz artırdıklarını kaydeden İlçe Başkanı ve Adayı Yüksel Karaçam, kongre öncesi partililere son mesajlarını www.yerelgazete.com.tr aracılığı ile verdi. 400 delegenin asıl görevinin kongreden sonra başlayacağını söyleyen Karaçam, “Son derece şeffaf ve kapsayıcı şekilde örnek bir delege seçimi yaptık. Ümraniye’de İYİ Parti’ye emeği geçen herkesin kendine yer bulabildiği bir delege listesi oluştu. Bu listede yer alan bütün delege arkadaşlarımızın asıl görevi kongreden sonra başlayacak ve mahallelerden başlatacağımız yeni siyasi teşkilatlanmada tüm delegelerimiz aktif şekilde siyasete katılacak” dedi.

Kongrede rakip aday çıkmasını parti içi demokrasinin güçlenmesi açısından son derece olumlu bulduğunu ifade eden Yüksel Karaçam, “Parti içi yarış ve rekabet teşkilatımızın gücüne güç katacak ve zenginliklerimizi ortaya çıkaracaktır. Kongremizin kazananı hiç şüphesiz İYİ Parti olacaktır. Parti içi demokrasi daha da güçlenecek ve İYİ Parti Ailesi olarak bu kongrelerden büyüyerek çıkacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Yeni dönemde Ümraniye’nin tüm dinamiklerini harekete geçirecek bir teşkilatlanma yapısı oluşturacaklarını kaydeden Karaçam; “Mahalli yapılanmayla çok daha güçlü bir teşkilat yapısı kuracağız. Makam siyaseti değil sokak siyaseti yapacağız. Ümraniye yerelinde vatandaşımıza reel manada ne veriliyor ona bakmak lazım. Halkın beklentilerine yeterince cevap veriliyor mu? Ümraniye halkının sorunlarına daha çok eğilen, talep ve beklentilerini yerine getirmek için daha çok mücadele eden bir teşkilat olacağız. Yerel hizmetlerde resmi prosedürlerle vakit kaybetmeyeceğiz. Partizanlığın ötesinde icraat dönemi olacak. Ümraniyeli’nin hakettiği hizmetleri alması ve karşılık bulması için, bizler büyükşehirde iktidar, ilçede muhalefet olmanın bilinciyle mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yerelden genele, başarıya uzanan daha güçlü teşkilat için birlik ve beraberlik çağrısını yineleyen Yüksel Karaçam, “Ümraniye’de halkımızın da desteği ile başarıyı hep birlikte yakalayacağız ve İYİ Parti bayrağını Ümraniye Belediyesi’ne hep birlikte dikeceğiz. İlçelerden ateşlenen kıvılcım, dalga dalga tüm yurda yayılacak ve Türkiye’de İYİ Parti iktidarının önü açılacak. Bizler bu inançla siyasi hedeflerimizi belirliyoruz ve teşkilatımıza bu yönde yol çiziyoruz. Gelin bu yolda omuz omuza yürüyelim ve daha güçlü yarınlara hep birlikte koşalım” dedi. 

Reklamı Geç