Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YUNUS EMRE CEMEVİ, BİRLİK VE BERABERLİĞİN ADRESİ OLUYOR..

Her yıl Muharrem ayı

Her yıl Muharrem ayı iftar lokmalarında binlerce kişiyi buluşturan Samandıra Yunus Emre Cemevi, bu yıl pandemi kurallarına uygun şekilde organize ettiği lokmalarda birlik ve beraberliğin adresi oldu. Muharrem ayı dolayısıyla bu yıl da Cemevleri’nde iftar lokmaları düzenleyen CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı, eski ilçe başkanı ve İBB İSTAÇ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Alper Yeğin ile birlikte Yunus Emre Cemevi’nde verdiği iftar lokmasında bereketi paylaştı.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, İlçe Başkan Yardımcısı ve Cemevi Kurucusu Ali Duman, İBB İSTAÇ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili Alper Yeğin, Cemevi Başkanı Erol Koç, CHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Turgut, bazı belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve çok sayıda bölge insanının katıldığı pandemi kurallarına uygun iftar lokmasında dualar eşliğinde oruçlar açıldı.

Yunus Emre Cemevi Dedesi’nin duası ile hep birlikte orucunu açan konuklar, son derece mütevazi menüden oluşan iftar lokmasından sonra yine dualar ederek Kerbela’da şehit düşen 12 İmamlar ve Peygamber Efendimiz’in Ehl-i Beyt’ini andı. Muharrem sohbetlerinin yapıldığı dost meclisinde de birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kısa bir selamlama konuşması yapan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Aydın, zulüm ve işkencelerin tekrar tekrar yaşanmadığı bir dünya dileğiyle barış, adalet ve kardeşliğin hakim olması için mücadele vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Reklamı Geç