Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YUNUS EMRE CEMEVİ İFTAR LOKMALARINDA BİRLİĞİN ADRESİ..

Her yıl Muharrem ayında

Her yıl Muharrem ayında olduğu gibi bu yıl da iftar lokmalarında binlerce kişiyi buluşturan Samandıra Yunus Emre Cemevi, birlik ve beraberliğin adresi oluyor. Muharrem ayı dolayısıyla Cemevleri’nde iftar lokmaları düzenleyen CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı ve aralarında aynı zamanda Cemevi Kurucu Başkanı da olan Meclis Üyesi Ali Duman ve diğer bazı isimlerin katkıları ile düzenlenen iftar lokması yoğun katılımla bereketlendi.

İdrak etmiş olduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla her akşam Cemevleri’ndeki iftar lokmalarında buluşan binlerce yurttaş, İslam tarihinin mecidiyekoykonut.com önemli bir dönüm noktası sayılan kanlı Kerbela olayının yas ve matemini paylaşıyor. CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı da her akşam ilçedeki Cemevleri’nde iftar lokması programları düzenliyor.

Bölgemizde faaliyet gösteren Sancaktepe Samandıra’daki Yunus Emre Cemevi de Muharrem oruçlarının açıldığı önemli buluşma adreslerinden biri oluyor. CHP İlçe Başkanlığı’nın 11 Muharrem’deki iftar lokması programı Yunus Emre Cemevi’nde gerçekleşti.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı ve Meclis Üyesi Ali Duman ile diğer bazı isimlerin katkıları ile düzenlenen iftar lokmasına, CHP İlçe Başkanı Alper Yeğin ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra; CHP İl Yöneticisi Gamze Öztürk, bazı meclis üyeleri, Cemevi Başkanı Erol Koç, mahalle muhtarları ve çok sayıda bölge insanı katılarak iftar lokmasını paylaştı.

Yunus Emre Cemevi Dedesi Hasan Kaya’nın duaları ile hep birlikte orucunu açan konuklar, son derece mütevazi menüden oluşan iftar lokmasından sonra yine dualar ederek Kerbela’da şehit düşen 12 imamlar ve Peygamber Efendimiz’in Ehl-i Beyt’ini andı. Muharrem sohbetlerinin yapıldığı dost meclisinde de birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Reklamı Geç