Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜZDE 30’DAN YÜZDE 40’A ÇIKMA HEDEFİ..

Türkiye’nin en eski mobilya

Türkiye’nin en eski mobilya alışveriş sitesi MODOKO, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy ve TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25-30 Ocak tarihleri arasında eş zamanlı gerçekleşen Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı, İstanbul Mobilya Fuarı’nda yer alıyor. İstanbul’daki mobilya ihracatının yaklaşık yüzde 30’unu gerçekleştiren MODOKO, 2022 yılında ihracat payını yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyor.

Doğrudan 5 bin, dolaylı yoldan 25 bin kişiye istihdam sağlayan, 350 işletmesiyle mobilya sektörünün kalbinin attığı MODOKO, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy ve TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25-30 Ocak tarihleri arasında eş zamanlı gerçekleşmekte olan Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı, İstanbul Mobilya Fuarı’nda yer alıyor. 2021 yılını 4,3 milyar dolar ihracatla kapatan ve 2022 yılında 6 milyar dolar ihracat hedefinin konulduğu mobilya sektörü, İstanbul Mobilya Fuarı’nda, 2 milyar dolarlık ihracat yapmayı bekliyor.

2022 yılını “ihracat yılı” olarak belirleyen ve bununla ilgili bir birim oluşturduklarını söyleyen MODOKO Başkanı Koray Çalışkan,MODOKO olarak İstanbul’daki mobilya ihracatının yaklaşık yüzde 30’unu gerçekleştiriyoruz. 2022 yılında ihracat payımızı yüzde 40’a çıkarmayı hedefliyoruz. Bu yüzden MODOKO olarak her iki fuar merkezinde de yerimizi aldık. Geçtiğimiz günlerde İtalya’da her yıl düzenlenen dünyanın en büyük mobilya fuarının iptal edilmesi, sektörümüz için bir avantaj. Pandeminin de etkisiyle mobilya ihracatımızı bu fuar kanalıyla yukarıya taşıyabiliriz” dedi.

Reklamı Geç