Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜZLERCE PARTİLİ VE HEMŞERİ SEYFETTİN YILDIRIM’IN ACISINI PAYLAŞTI

CHP Çekmeköy Belediye Başkan

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ın vefat eden annesi Hatice Yıldırım, partililer ve hemşerilerin yoğun katılım gösterdiği cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

seyfocenz6CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olarak tanınan İşadamı Seyfettin Yıldırım ve ailesi en acı günlerinden birini yaşadı. Vefat eden Anne Hatice Yıldırım, Seyfettin Yıldırım’ın aday olduğu partisi CHP’liler ve Ordu’lu hemşerilerinin yoğun katılım gösterdiği Çekmeköy Ensar Camii’ndeki cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törenin ardından taziyeleri kabul eden Seyfettin Yıldırım ve kardeşlerinin acısını paylaşan yüzlerce partili, hemşeri ve aile dostu Yıldırım Ailesi’ni yalnız bırakmadı.

seyfocenz3CHP Çekmeköy Cenaze törenine İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve eski ilçe başkanı Murat Cirav’ın yanı sıra; Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Yardımcısı Hüseyin Sipahi, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, CHP’li ve Ak Parti’li belediye meclis üyeleri, CHP ilçe yöneticileri, Fahrettin Kacamer, Şükrü Bakar, Hasan Balcı, Yücel Yalçınkaya ve Osman Örsün gibi Ordulu işadamları, Özgür Altıparmak, Hüseyin Turgut, Yusuf Toplusoy, Kemal Bulut ve Av. Özgür Kip, ÇEKMÜDER Başkanı Nihat Atam ve daha bir çok isim katıldı.

seyfocenz2

seyfocenz4

seyfocenz1

seyfocenz5

 

Reklamı Geç