Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZABITA, SİPAHİ’NİN AFİŞLERİNE SAVAŞ AÇTI..

Ak Partili Çekmeköy Belediye

Ak Partili Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın zabıta ekibi, DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi’nin  cadde ve evlerde asılı pankartlarına savaş açtı. Poyraz’ın pankartlarına dokunulmayıp Sipahi’nin afişlerinin sökülmesine Sipahi’den,”Baskı ve tehditler altında bir seçim çalışması yürütüyoruz. Her şeye rağmen 31 Mart’ta kazanacağız” tepkisi geldi.

Basın mensupları kahvaltıda şahit oldu

Yerel basın mensuplarıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya gelen DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi ve basın mensupları her gün yaşanan pankart krizine bire bir şahit oldu. Kirazlıdere Bulvarı üzerinde asılı olan pankart ve afişlerin tamamının Çekmeköy Belediyesine bağlı zabıta ekipleri tarafından sökülüp belediye arabasına imha edilmek üzere konulduğunu fark eden Sipahi ve partililer olaya müdahale edip pankartların alınmasına engel oldu.

Yaşananlara tepki gösteren Sipahi, baskı ve tehditler altında bir seçim çalışması yürüttüklerini belirterek, “Ne yaparlarsa yapsınlar bizi yolumuzdan döndüremezler. Sizler de uygulanan baskıyı ve çifte standardı gördünüz. O kadar illegal yollara başvurmaya başladılar ki şaşırıp kalıyoruz. Artık evlerin balkonlarında asılı olan pankartları zorla evlere girip insanları tehdit ederek söküyorlar. Ama tüm bu baskılara rağmen yine kazanan biz olacağız” dedi.

Reklamı Geç