Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KIZILKAYA; “ÜMRANİYE’DE CHP İKTİDARI İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ”

5 yıl önce görevi

5 yıl önce görevi Cafer Aktürk’e devir eden CHP Ümraniye Örgütü’nün yeni ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya, bu kez görevi İbrahim Can Kıran’dan teslim aldı. Kızılkaya; “Ümraniye iktidarını birlikte kurmak için geçmişi bir kenara bırakıp omuz omuza mücadele edeceğiz” dedi.

Geçtiğimiz hafta sona gerçekleşen kongrede göreve seçilen CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, göreve İbrahim Can Kıran’dan coşku dolu bir programla devir aldı. CHP Ümraniye İlçe binasındaki devir-teslim töreninde konuşan önceki dönem ilçe başkanı İbrahim Can Kıran, görev süresi boyunca örgütle birlikte çok güzel işler yaptıklarını kaydetti. Hedeflediği daha çok kadın ve genç yönetici amacına oluşan yeni yönetimle ulaştıklarını kaydeden Kıran; “11 kadın, 4 de genç yöneticimiz var. Uyum içinde omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz, çünkü yolumuz uzun, hedeflerimiz büyük. İlçe yönetimine seçilen her arkadaşımı ve yeni ilçe başkanımız sayın Zeynel Kızılkaya’yı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Görevi devir alan önceki dönem başkanlarından ve yeni ilçe başkanı Zeynel Kızılkaya, 5 Ocak kongresinin önemli mesajlar içerdiğini ifade etti. “Bu kongrede çok önemli kararlar var” diyen Kızılkaya; “Sen, ben kavgası değil, sadece hedefe odaklanmanın kongresidir. Bu kongrenin kaybedeni yoktur. Bütün Ümraniye kazanmıştır, yöneticilerimizle, delegelerimizle ve bütün partililerimizle birlikte örgütümüz kazanmıştır. Geçmişte yaşanan bir takım ayrışma ve kutuplaşmaları bir kenara bırakarak Ümraniye iktidarını kurmak için hep birlikte bir yola çıkıyoruz. Hepimizin üst kimliği, çatısı Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Hep birlikte daha çok çalışacağımıza örgütümün huzurunda söz veriyorum. Kongre sürecindeki özverili çalışmalar için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

5 yıl önce bayrak yarışını Cafer Aktürk’e devir ettiğini hatırlatan Zeynel Kızılkaya; “Şimdi de genç ve dinamik bir kardeşim Sayın İbrahim Can Kıran’dan bu bayrağı yeniden teslim alıyorum ve mücadelemizi birlikte sürdürmemiz için kendisinden yarışı bırakmamasını ifade ediyorum. Ümraniye yeni bir lidere sahip olmuştur. Bu bir son değil başlangıçtır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi yalnız tek bir şeye ihtiyacımız vardır o da çalışkan olmaktır” dedi. Program sonunda eski ve yeni her iki başkan birbirine çiçek takdim etti.

Reklamı Geç