Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZİHNİ TEKE; “TÜM ÇABA VE GAYRETLERİMİZ ESNAFIMIZA DAHA İYİ HİZMET İÇİN”

Her yıl olduğu gibi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da mali kongresini yoğun bir katılımla gerçekleştiren S.S. Üsküdar Dudullu Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, esnafa hizmet yolunda güven tazeledi. Yeni yılda bakanlık kararınca hizmet alanı tüm Anadolu Yakası olarak belirlenen kongrede konuşan Başkan Zihni Teke, “Her ne yapıyorsak sizlere daha iyi hizmet sunmak için” dedi.

zihni teke genel kurul bu sene 3S.S. Üsküdar Dudullu Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zihni Teke, 2016 yılı mali kongresini yaparak yeni yıl 2017’nin hedeflerine yelken açtı. Çamlıca’daki yemekli kongrede besiktastayim.net katılımcı tüm üyelerin oy birliği ile kooperatifin geçmiş mali bilançosu ve yeni yıl tahmini bütçesine onay alan Başkan Zihni Teke ve yönetimi, yeni yılda da esnafa daha iyi hizmet için çalışacaklarını söylediler.

zihni teke genel kurul bu sene 9Divan Başkanlığı’nı Birlik Başkanı Temel Çoruh’un yaptığı kongreye; Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Ümraniye Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Resul Taşcı, Kooperatiflerden Sultanbeyli ve Sancaktepe Başkanı Şenol Ata, Pendik Başkanı Sezai Kantarcı, Kaynarca Başkanı Hüsamettin Elçi, Küçükyalı Başkanı Şaban Genç, Halk bankası Şube Müdürleri ve çok sayıda esnaf temsilcisi katıldı.

zihni teke genel kurul bu sene 6Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Zihni Teke, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm katılımcılara, esnaf üyelere ve kooperatif yönetimi ile emektar personeline teşekkür etti. 1978 yılından bugüne kooperatifin bölge esnafına başta kredi olmak üzere sayısız hizmetler verdiğini ifade eden Başkan Teke, “Karasu’da sizler için satın alıp içerisini dayayıp döşediğimiz ve tatil için hizmetinize sunduğumuz yazlık dairelerden bir çok esnafımız istifade etti. Yeni dönemde de inşallah hep birlikte daha nice güzel hizmetleri yine birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

zihni teke genel kurul bu sene 2Daha sonra divan teşekkülü oluşturulan kongrede sırasıyla yönetim ve denetim kurulları raporları ayrı ayrı okunarak ibra edildi ve geçmiş dönem mali bütçesi ile yeni dönem tahmini bütçe okunarak üyeler tarafından oy birliği ile onaylandı. Bakanlık kararınca İstanbul’un artık iki merkeze ayrılmasından dolayı hizmet alanı Üsküdar ve Dudullu ile sınırlı olan kooperatifin bundan böyle tüm Anadolu Yakası’na hizmet vermesi de yine genel kurulda oylanarak kabul edildi.

zihni teke genel kurul bu sene 4Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan Başkan Zihni Teke, “Bugün itibarı ile toplamda 1017 ortağımıza hizmet veriyoruz. 2016 yılında kooperatifimize 233 yeni ortak katılmıştır. Kooperatiflerce verilen kredi limiti 150 bin lira olup bizim takip oranımız % 2’nin üzerinde olduğundan bu limit en fazla 100 bin lira olabiliyor. Plasmanlarımız zamanında gelebilmekte ancak talep yoğun olduğundan zaman zaman yeterli gelmemektedir. Esnaf ve sanatkarımızın hakkını ve hukukunu korumaya devam edeceğiz” dedi.

zihni teke genel kurul bu sene 13

zihni teke genel kurul bu sene 1

zihni teke genel kurul bu sene 12

zihni teke genel kurul bu sene 8

zihni teke genel kurul bu sene 5

zihni teke genel kurul bu sene 10

zihni teke genel kurul bu sene 7

zihni teke genel kurul bu sene 11

Reklamı Geç