Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZİHNİ TEKE VE YÖNETİMİ MALİ KONGREDE GÜVEN TAZELEDİ..

Her yıl olduğu gibi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da mali kongresini coşkulu bir katılımla gerçekleştiren SS Üsküdar Dudullu Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zihni Teke, güvenoyu tazeleyerek esnafa hizmet yolunda devam dedi.

zhnkngrtk2SS Üsküdar Dudullu Çakmak Sanayi Sitesi Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’nin deneyimli ve tecrübeli Başkanı Zihni Teke, 2014 yılı mali kongresini yaparak yeni yıl 2015’in hedeflerine doğru yelken açtı. Çamlıca Sefa Tepesi’ndeki yemekli kongrede katılımcı tüm üyelerin oy birliği ile kooperatifin geçmiş mali bilançosu ve yeni yıl tahmini bütçesine onay alan Başkan Zihni Teke ve yönetimini, esnafa hizmet yolunda hedef büyüterek yola devam dedi.

zhnkngrtk6Divan Başkanlığı’nı aynı zamanda Birlik Başkan Vekili de olan Ümraniye Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yıldız’ın yaptığı kongreye; Bölge Birlik Başkanı Yaşar Temel Çoruh, Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Kooperatiflerden Kartal Başkanı Hamit Çiftçi, Kadıköy Başkanı Avni Aydın, Pendik Başkanı Sezai Kantarcı, Kaynarca Başkanı Hüsamettin Elçi, Küçükyalı Başkanı Şaban Genç, Halkbankası Şube Müdürleri ve çok sayıda esnaf temsilcisi katıldı.

zhnkngrtk4Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan Başkan Zihni Teke, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan tüm katılımcılara, esnaf üyelere ve kooperatif yönetimi ile emektar personeline teşekkür etti. 1978 yılından bugüne kooperatifin bölge esnafına başta kredi olmak üzere sayısız güzel hizmetler verdiğini ifade eden Başkan Teke, özellikle esnaflığı bittiği için kapanışını yapan üyelerin geçmiş borçlarına dikkat edip yatırmaları noktasında uyarılarda bulundu.

zhnkngrtk1Daha sonra divan teşekkülü oluşturulan kongrede sırasıyla yönetim ve denetim kurulları raporları ayrı ayrı okunarak ibra edildi ve geçmiş dönem mali bütçesi ile yeni dönem tahmini bütçe de okunarak üyeler tarafından onaylandı. Kongre sonunda bir teşekkür konuşması yapan Başkan Zihni Teke, esnaf sanatkarın hakkını korumaya devam edeceklerini kaydetti. Bölge Birlik Başkanı Temel Çoruh da yaptığı konuşmada kredi ve kefalet kooperatiflerinin önemine değinerek esnafa önemli uyarılarda bulundu.

zhnkngrtk8

zhnkngrtk7

zhnkngrtk5

zhnkngrtk3

Reklamı Geç