Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZIVANADAN ÇIKAN BELEDİYELERE KARŞI AK PARTİ HAREKETE GEÇTİ..

Yerel Gazete’nin ‘BAZI BELEDİYELER

Yerel Gazete’nin ‘BAZI BELEDİYELER ZIVANADAN ÇIKTI’ başlıklı manşet haberi doğruluğunu bir kez daha perçinledi. Haberimizin üzerinden henüz birkaç hafta geçmeden hakkında yolsuzluk iddiaları olan belediye başkanlarını incelemeye alan AK Parti’de Başbakan Davutoğlu’nun, “Eşini, işini ve evini değiştirenden şüphe ederim” diye uyardığı ortaya çıktı.

kupür01Yerel Gazete’nin geçen sayısındaki ‘BAZI BELEDİYELER ZIVANADAN ÇIKTI’ başlıklı manşet haberi başta bölgemiz olmak üzere büyük yankı uyandırmıştı. Haberimizde; hem iktidar Ak Parti’li, hem de muhalefet CHP’li bazı belediyelerin ‘vur patlasın, çal oynasın’ seviyesine geldiklerini kamuoyunu duyurmuştuk. Yankı uyandıran haberimizin ardından ulusal basında da geniş yer almaya başlayan Ak Parti’li bazı belediyelerdeki bu durumun genel merkez ve başbakanlık düzeyinde de rahatsızlık yarattığı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bizzat duruma el koyduğu gündeme geldi.

davutoğlu ayari 1BAŞBAKAN DAVUTOĞLU; “EŞİNİ; İŞİNİ VE EVİNİ DEĞİŞTİREN’DEN ŞÜPHE EDERİM” UYARISI..

Söz konusu iddialara karşılık son zamanlarda AK Parti yönetimi, hakkında yolsuzluk iddiaları olan belediye başkanlarının dosyalarını parti müfettişleri aracılığıyla incelemeye aldı. Önceliklerinin dürüstlük ve hakkaniyet olduğunu söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, belediye başkanlarını, “Eşini, işini ve evini değiştirenden şüphe ederim” diye uyardığı öğrenildi.

15 BELEDİYE BAŞKANI ARASINDA ANADOLU
YAKASINDAN DA İSİM VAR VE KONU ÖZEL HAYAT İDDİALARI..

Hakkında yolsuzluk iddiaları olan bazı AK Parti’li belediye başkanları ve il yönetimleri, genel merkez tarafından inceleniyor. Bir eski milletvekili ve üç belediye başkanının partiden kesin ihracı istenen sürecin ardından, 15 belediye başkanı daha incelemede. Hakkında ihbar ve belge olan başkanlarla ilgili incelemelerde; “iddiaların doğruluğu”, “yerel çekişmelerden kaynaklanan iftira olma olasılığı” gibi kriterlere bakılıyor. Söz konusu 15 belediye başkanı arasında bölgemiz Anadolu yakasından da isimlerin olduğu ve bu isimlerden bazılarının ise özel hayatı ile gündeme geldiği parti içinde konuşulan konular arasında.

CUMHURIYET HALK PARTISI GENEL BASKANI KEMAL KILICDAROGLU FRANKFURTTDA STK VE GENCLERLE BULUSTU FOTOGRAF: ZIYA KOSEOGLU/CHP GENEL MERKEZI

KENDİ İÇ İŞLERİYLE UĞRAŞMAKTAN FIRSAT BULAMAYAN CHP’DE SIRA BELEDİYELERE GELMİYOR..

Benzer iddiaların aynı şekilde geçerli olduğu ana muhalefet partisi CHP’de de kazan kaynıyor. Kongre sonrası kendi iç işleriyle uğraşmaktan bir türlü belediyelere eğilemeyen CHP üst yönetimi ve genel başkanın dönen dolapların hepsinden haberdar olduğu fakat zaman ayıramadıkları konuşuluyor. İstanbul Avrupa yakasında CHP’li bir belediyenin Ak Parti’ye geçme hevesinde olduğu konuşulurken Anadolu yakasındaki bazı belediyelerde ise durumun çok daha vahim olduğu, kimin elinin kimin cebinde olduğunun belli olmadığı iddia ediliyor.

Reklamı Geç