Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZOR GÜNLERDE UMUT VEREN ÖRNEK DAYANIŞMA HABERLERİ..

Yaşadığı mahallesi Kirazlıdere ve

Yaşadığı mahallesi Kirazlıdere ve komşu Sultançiftliği gibi mahalleler başta olmak üzere; Çekmeköy’ün dört bir yanından ve federasyon yöneticiliğini yaptığı Tokatlı hemşerilerinden gelen çeşitli taleplere cevap vermeye çalışan genç iş insanı ve meclis üyesi İlhan Bayram, şu zor günlerde muhtarların, bölge insanının ve kamuoyunun takdirini kazanıyor…

Koronavirüs salgını ile mücadele verdiğimiz şu zor günlerde, mahallesinde veya yaşadığı bölgesinde ihtiyaç sahibi dargelirli ailelere destek olan isimler toplum hafızasında yer edinmeye devam ediyor. Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte özellikle dışarı çıkamayan veya işine gidemeyen bir çok aile aldıkları yardım ve desteklerle zor günleri atlatmaya çalışıyor. Bölgemizin tanınmış genç iş insanlarından Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi İlhan Bayram da yaşadığı mahallesi Kirazlıdere ve komşu Sultançiftliği gibi mahallelerde bu zor günlerde yaptığı güzel çalışmalarla kamuoyunun takdirini topluyor.

Salgının en yoğun yaşandığı Ramazan ayı öncesinde Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya ve Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik’le birlikte, öncelik ihtiyaç sahibi dar gelirli aileler olmak üzere bir çok bakkaldaki veresiye defter borçlarını kapatan İlhan Bayram, yine muhtarlar aracılığı ile çok sayıda aileye de gıda kolisi ve alışveriş çeki gibi yardımlarda bulundu.  

Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya ve Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik, her iki mahalle halkı adına İlhan Bayram’a teşekkür ederek; “Bu zor günlerde böylesine güzel dayanışma örnekleri görmek mutluluk verici. Paylaşma ve yardımlaşma duygularımız yarınlar için umut verici. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Başarılı genç iş insanımız ve siyasetçimiz İlhan Bayram’ın sorumluluk bilinciyle örnek teşkil eden dayanışma desteğine teşekkür ediyoruz. Kendisi sadece koronavirüs salgın günlerinde değil diğer çeşitli zamanlarda da yardım ve destek noktasında bölgemiz insanına yardımcı oluyor” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte mahallesindeki ekmek fırınıyla anlaşan İlhan Bayram, paylaşmanın en güzel örneklerinden birine imza atarak 30 gün boyunca “askıda ekmek/pide geleneği”nin yaşatılmasına vesile oldu. Kirazlıdere Mahallesi’nde isteyen herkes TATBİR Ekmek Fırını’ndaki askıda ekmek veya pidesini her gün ücretsiz alabiliyor.

Kendisi Tokat Dernekler Federasyonu yöneticisi olması hasebiyle İstanbul’da yaşayan Tokatlı hemşerilerine de her zaman yardımcı olan Bayram, hemşerilerinin de gönlünde yer ediniyor.

Reklamı Geç