Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“14 MAYIS’TA KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK…”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç

Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç ve dinamik milletvekili aday adayı Hasan Bakan, 14 Mayıs seçim süreci kapsamındaki saha çalışmalarının temposunu her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Aday adayı olduğu İstanbul 1. bölgedeki parti örgütlerini ziyaret ederek ilçe başkanları, yöneticiler, meclis üyeleri ve partililerle biraraya gelen Bakan, “Hep birlikte kazanmaktan başka çaremiz yok” diyor.

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hasan Bakan, partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek saha çalışmalarını sürdürüyor. Şile’den Kadıköy’e, Beykoz’dan, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe ve Pendik’e ziyaret ettiği CHP örgütlerinde ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililerle biraraya gelen Bakan, “14 Mayıs’ın kazananı mutlaka ama mutlaka Cumhuriyet Halk Partisi olacak, Millet İttifakı olacak, 13. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak, 100. yılında Türk demokrasisi ve Türkiye Cumhuriyeti olacak” şeklinde mesajlar veriyor. Çocuk yaştan itibaren partisinin bir çok kademesinde görevler aldığını, sokakta her zaman partisini temsil ettiğini anlatan Bakan, “14 Mayıs seçim sürecinde de görev ve sorumluluk almaya hazır olduğum inancıyla çıkmış olduğum bu yolda partimin örgütleriyle birlikte varım” diyor.

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Yardımcısı Hüseyin Turgut, Gençlik Kolu Başkanı Gürkan Kılıç ve partililerle biraraya gelen Aday Adayı Hasan Bakan, “Bugüne kadar her zaman parti örgütümle birlikte var oldum, bundan sonraki siyasi yaşamımda da önceliğim parti örgütlerim olacak. Tabanın sesi olmaya, halkın içinde durmaya ve sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. Benim siyasi anlayışım sokakta sarf edilen emekten yanadır” dedi.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Muharrem Aydın, Yardımcısı Ali Duman ve partililerle biraraya gelen Milletvekili Aday Adayı Hasan Bakan, 14 Mayıs seçim sürecinin önemine vurgu yaptı. “Parti örgütlerimizle birlikte Millet İttifakı olarak kazanacağımıza olan inancım tam” diyen Hasan Bakan, “Cumhuriyetimizin 100. yılında çoluk çocuğumuzun gelecek aydınlık yarınları için Türk demokrasisini yeniden güçlü kılmalıyız. 14 Mayıs’a kadar durmak, dinlenmek yok. Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun halkımıza verdiği sözü asla yere düşürmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, Meclis Üyesi Şenol Berk ve partililerle biraraya gelen Aday Adayı Hasan Bakan, seçim sürecini değerlendirdi. “Halkımıza söz verdik. Milletimizin müreffeh yarınları için başarmak zorundayız. Baskıcı ve otoriter düzenden güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişi mutlaka gerçekleştireceğiz” dedi.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Gülşen Tufan, ilçe yöneticileri ve partililerle biraraya gelen Aday Adayı Hasan Bakan, “Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz ve hep birlikte kardeşce elele verip tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Gelecek güzel günler hak-hukuk ve adaletin hakim olduğu yarınlar olacak” dedi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Mert Bahçetepe ve partililerle biraraya gelen Aday Adayı Hasan Bakan, devam eden çalışmalar ve saha etkinliklerine ilişkin istişarelerde bulundu. 14 Mayıs’ın halk için umut ışığı olduğunu kaydeden Bakan, “Partimizin her kademesinde korkusuzca, cesaretle mücadele veren, emek sarfeden, alın teri döken gençlerimiz, kadınlarımız velhasıl 7’den 70’e bütün emekçileriyle birlikte iktidar yolunu açacağız” şeklinde duygularını ifade etti.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve partililerle biraraya gelen Aday Adayı Hasan Bakan, “Örgütlerimizin desteği, azim ve kararlılığı geleceğimize umut oluyor” dedi.

CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Ali Narin ve partililerle biraraya gelen Aday Adayı Hasan Bakan, “Dün sahada birlikte olduğumuz parti örgütlerimizle bugün yine omuz omuzayız ve yarın da beraber olacağız. Ülkem, halkım ve partim adına çıkmış olduğum bu yolda tabanın sesi olmaya devam edeceğim” dedi.

CHP Şile İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek ilçe yöneticileri ve partililerle biraraya gelen Aday Adayı Hasan Bakan, “Mücadelemiz demokrasi için, hak için, hukuk için, adalet için. 39 ilçesiyle İstanbul’umuz 31 Mart ve 23 Haziran’da demokrasi zaferi adına nasıl tarih yazdıysa inanıyorum 14 Mayıs’ta daha büyük bir tarih yazacak ve bu ülkede demokrasiyi sonsuza dek hakim kılacak” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ümraniye’de gerçekleştirdiği toplu açılış programında partililerle buluşan Milletvekili Aday Adayı Hasan Bakan, “Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun her zaman söylediği gibi; hak-hukuk-adalet temelinde birleşe birleşe, çalışa çalışa kazanacağız. Herkesin yüzü gülecek. Sevgiyi, barışı ve kardeşliği hakim kılacağız. Kutuplaşma ve ötekileştirmeyi kendine şiar edinenlere karşı biz muhabbeti, sevgiyi ve uzlaşıyı egemen kılacağız.” dedi.

Reklamı Geç