Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ’NÜN EN ANLAMLI HEDİYESİ..

14 Şubat Sevgililer Günü

14 Şubat Sevgililer Günü vesilesiyle kar-kış demeden mahallesindeki yaşlı çiftlerin kapısını çalıp ‘Bir yastıkta 50 yıl’ anısına yaptırdığı resimli porselen tabak hediyesini sunan Çekmeköy’ün Sultançiftliği Mahallesi Muhtarı Engin Çelik, herkese örnek olacak anlamlı bir çalışmaya imza attı. Korona önlemleri sebebiyle kapılarda mesafeli şekilde yaşlı çiftlerle sohbetler edip ömür boyu huzur ve mutluluk dileklerini ileten Muhtar Engin Çelik’e amca ve teyzelerden de duygu yüklü teşekkür mesajları geldi. Yaşlı bir çiftin, “Şu an korona var ama inşallah şu pandemi geçsin sana evimizde muhtar olarak değil de belediye başkanı olarak kahve ısmarlayacağız” sözleri çok anlamlıydı.

Kapı önlerinde ayak üstü yapılan sohbetlerin konusu yarım asrı geçen evliliklerde birlik ve beraberliğin temelini oluşturan sevgi ve saygıya dair oldu. Muhtar Engin Çelik’i karlı bir Pazar günü elinde hediyesi ile kapısında gören yaşlı çiftler duygularını gizleyemedi. Muhtar Çelik’i koronaya rağmen tüm samimiyeti ile içeri buyur edenler de çoğunluktaydı. Tüm buyurları geri çeviren Muhtar Çelik’e yaşlı bir amcanın “Hele şu korona geçsin seni evimizde belediye başkanı olarak da ağırlayacağız inşallah” sözleri çok manidardı.

Bir yastıkta 50 yılı deviren yaşlı amcalar ve teyzelere 14 Şubat’ta çam sakızı çoban armağanı üzerinde resimlerinin basılı olduğu porselen tabak hediyesini sunan Muhtar Engin Çelik, “Bir yastıkta 50 yıl dedik ve sevgilerini yarım asır perçinlemiş, koca çınarlarımızı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutmadık. Kapılarını çaldık, onlar için hazırlattığımız nacizane hediyelerini takdim ettik. Uzun süren evlilikte mutluluğun sırlarını, yeni evlenmiş ve evlenmeyi düşünen gençlerimiz için öğüt niteliğinde sorduk, gerçekten güzel, samimi cevaplar aldık. Bizlere destek olan, kapılarını açan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.

Reklamı Geç