Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 KASIM ÇARŞAMBA SAAT 16.30’DA BAŞVURUSUNU YAPIYOR..

Uzunca süredir sahada nabız

Uzunca süredir sahada nabız yoklayan Anadolu Sanayici ve Birleştirici İşdünyası Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, toplumdaki talep ve beklentiler doğrultusunda oluşan Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için kararını verdi. İlçenin tüm sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, iş insanları ve kanaat önderlerinden sonra Ordulu STK’lardan da tam destek sözü alan Yalçınkaya, 15 Kasım Çarşamba Saat: 16.30’da Ak Parti ilçe başkanlığında resmi başvurusunu yapacağını ilan etti. Programda konuşan onlarca dernek başkanı sonuna kadar Yalçınkaya’nın arkasında duracaklarını dile getirdiler.

31 Mart 2024 seçimlerine doğru geri sayım sürerken aday adaylığı başvuruları da devam ediyor. Anadolu Sanayici ve Birleştirici İşdünyası Derneği ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, toplumda oluşan talep ve beklentiler doğrultusunda Ak Parti’den Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yapacağını ilan etti. Bir süredir ilçenin tüm kesimlerinden sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, kanaat önderleri ve iş dünyası ile yakın temasta olan Yalçınkaya son olarak da Ordulu il ve ilçe dernek başkanlarıyla biraraya gelerek onların da görüş, öneri, düşünce ve destek sözünden sonra başvurusunu yapacağı tarih ve saati ilan etti.

15 Kasım Çarşamba Saat 16.30’da Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığı müracaatını yapacağını açıklayan Yalçınkaya; “Bugüne kadar beraber yol yürüdüğümüz sivil toplum kuruluşlarımız, kanaat önderlerimiz, iş dünyası temsilcilerimiz ve gönül dostlarımızla bu süreci de birlikte yürüteceğiz. Sahada her zaman beraber olduk. Sizlerin görüş, düşünce ve önerileri bize yol gösterici oldu. Bundan sonra da sizler ne derseniz orada olacağım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin vereceği kararlar hepimizin ortak kararı olacak” şeklinde konuştu. Yalçınkaya şunları söyledi:

DERNEK BAŞKANLARINDAN TAM DESTEK SÖZÜ

Programda tek tek söz alan onlarca dernek başkanı, Yücel Yalçınkaya’nın Ordulular için önemli bir değer olduğunu ve Çekmeköy siyasetinin önde gelen bir ismi olarak bu şehri yönetmeye yakışan biri olduğunu ifade ettiler ve sonuna kadar Yalçınkaya’nın arkasında durup destekçisi olacaklarını ifade ettiler.

Reklamı Geç