Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2.’si düzenlenen dev organizasyon 26 Temmuz 2024 Çavuşbaşı Kasrı’nda..

Anadolu Birleştirici ve Sanayici

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşdünyası Derneği ASİAD, ilgi uyandıran dev organizasyonlarla sektörlere artı değer katmaya devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ASİAD İşdünyası Ödül Gecesi 26 Temmuz 2024 Çavuşbaşı Kasrı’nda. ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, ikinci ödül gecesinin ana temasının sosyal sorumluluk ve farkındalık projeleri olduğunu açıkladı..

Kurucu Genel Başkan Yücel Yalçınkaya yönetimindeki Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, ses getiren işlere imza atmaya devam ediyor. 2023 yılının en büyük organizasyonundan sonra 2024 yılının da en büyük programına hazırlanan ASİAD, 2. Ödül Gecesi ile de siyasetten sanata, spordan iş dünyasına her kesimden önde gelen isimleri buluşturmayı planlıyor. 26 Temmuz Cuma akşamı Çavuşbaşı Kasrı’nda yapılacak olan geceye yurt içi ve yurt dışından ülkemizin önemli isimlerinin katılması bekleniyor.

Alanında başarılarıyla iz bırakan isimlerin ödüllendirileceği gece öncesi kısa bir değerlendirme yapan ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya; “Sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerimizin ödül gecesinde herkesi aramızda görmek isteriz” dedi. Ulusal ve uluslararası yapılanmasıyla Türkiye’ye rol model oluşturan ASİAD’ın, ‘birleştirici gücü’ ile ticari sektörlere artı değer katmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Yalçınkaya, “Siyasetten sanata, spordan iş dünyasına başarılarıyla alanında iz bırakan ülkemizin birbirinden kıymetli değerlerini ödüllendirmek ASİAD ailemiz için büyük bir onur vesilesi oluyor. Bu yıl ikinci kez düzenlediğimiz ödül gecesini organize etmemizin temel amacı; ülkemizin ve milletimizin kalkınmasına öncü olmuş isimleri daha da motive etmek ve onları örnek göstererek toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkıda bulunmaktır” dedi.

Reklamı Geç