Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

20 YILLIK BÜROKRASİ YOLCULUĞUNDAN SİYASETE..

14 Mayıs seçim süreci

14 Mayıs seçim süreci devam ederken siyasi partilerin aday adayları da başvurularını yapmaya devam ediyor. Ak Parti İstanbul 1. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Aydınlıoğlu, “Ülkeme ve milletime hizmet yolunda ben de varım” dedi..

Uzun yıllar görev yaptığı emniyet teşkilatından istifa ederek Ak Parti’den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Mehmet Aydınlıoğlu, “Daha güçlü Türkiye için bu hizmet yarışında ben de varım” dedi. Aydınlıoğlu; “Siyasete olan ilgim gençliğimden beri beni hep cezbetmiştir. Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile hayata ve siyasete bakmışımdır. Ülkemiz ve milletimiz için hep bir şeyler yapmak onlara hizmet etmek arzumuz olmuştur. Bundan dolayı siyasete girme kararı aldım. Benim için en uygun siyasi yol olarak Ak Parti’yi tercih ederek İstanbul Anadolu yakası 1 seçim bölgeden aday adayı oldum. İnşallah bu yolda rabbim nasip ederse yürümek, halkımıza ve vatanımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi boynumuzun borcu bilirim” dedi.

Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Aydınlıoğlu, 1977 Yılında Kırıkhan – Hatay da doğdu. İlk ve orta tahsilini Kırıkhan – Hatay’da tamamladı. 1997- 1999 yıllarında Fırat üniversitesi İnşaat bölümünden mezun oldu. 1999-2001 yılları arasında askerliğini Gölcük Deniz üs komutanlığında deniz inzibat çavuş olarak yaptı. Bu esnada 1995 2001 yılları arasında Kırıkhan MHP ilçe gençlik kollarında çalıştı. 2001 yılında Yozgat Polis okulunu kazanarak iki yıl eğitimden sonra 2003 yılında polis memuru olarak Denizli emniyet müdürlüğü bünyesinde göreve başladı.

3 yıl Denizli emniyet müdürlüğünde çalıştı. 2006 yılında şark görevi olarak Şanlıurfa iline tayini çıktı. 2009 yılında komiserlik sınavını kazanarak bir yıllık eğitimden sonra İstanbul Etiler polis okuluna tayini çıktı. 2010-2013 yılları arasında Etiler polis okulunda sınıf komiserliği ve eğitici olarak görev yaptı. Aynı zamanda 2010 – 2012 yılları arasında Maltepe üniversitesi hukuk fakültesinde adli kolluk üzerine tezli olarak yüksek lisans yaptı. Yine 2011 – 2013 yılları arasında Marmara üniversitesi hukuk fakültesi adalet meslek yüksekokulunda polis mevzuatı dersine eğitici olarak katıldı.

2014-2017 yılları arasında İstanbul adile Sadullah Mermerci polis okuluna atanarak burada sınıf komiserliği ve eğitici olarak görev yaptı. 2017 yılında İstanbul Sultanbeyli fatih Polis merkezi amiri olarak atandı.  2018 yılında Ümraniye de çakmak Polis merkezi amiri olarak 2 yıl görev yaptı. Şu an halen aktif olarak emniyet genel müdürlüğü bünyesinde Sancaktepe ilçesinde koordinasyon büro amiri olarak görev yapmakta. Yaklaşık 20 yıldır emniyet genel müdürlüğü bünyesinde hizmet veriyor.

Reklamı Geç