Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ONBİNLERCE ÜMRANİYELİ VE İSTANBULLU ŞEHİDİMİZİ UĞURLADI..

Onbinlerce Ümraniyeli ve İstanbullu,

Onbinlerce Ümraniyeli ve İstanbullu, kahraman Mehmetçiklerin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytindalı Harekatında şehit olan kahraman Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan’ı uğurladı. Kahraman Şehid’in baba evinde gerçekleşen helalleşmenin ardından Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii’nde cenaze töreni gerçekleşti ve Şehit Üstçavuş Fatih Mehmethan Ümraniye Kocatepe Şehitliği’nde Hakk’a uğurlandı.

Afrin’deki Zeytindalı Harekatında vatan ve milletin bekası için göğsünü siper ederek kahramanca şehit olan Ümraniye Topağacı Mahalleli Piyade Üstçavuş Fatih Mehmethan şehadete kavuştu. Dün akşam saatlerinde aileyi ziyaret eden Başkan Hasan Can, bugün öğle namazından sonra Şehid’in Ümraniye Topağacı Mahallesi’ndeki baba evinde gerçekleşen helalleşmeye katıldı. Helalleşmeye Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Kaymakam Suat Dervişoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk ve onbinlerce Ümraniyeli katıldı.

Bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Ülkemize hançer saplamak isteyenlere karşı göğsünü siper eden yüzlerce, binlerce kahramanımız var. Elhamdülillah tarih boyunca hep vardı şimdi de var yarın da olacak. İşte şu anda Şehidimiz Fatih Mehmethan kardeşimizi uğurlamaya gelen, gerektiğinde onun ardından koşarak gelecek on binlerce gencimiz var” diyerek şehitlik mertebesinin öneminden bahsetti. “Bu şeref Şehidimizin ailesinin göğsünde ömür boyu taşıyacağı bir şeref; şehadet şerbetini içmiş bu kardeşimiz ailesine, arkadaşlarına, muhitine, memleketine bir şeref madalyasıdır. Bu madalyayı inşallah her birimiz ömrümüzün sonuna kadar onurla taşıyacağız” diyen Başkan Hasan Can, “Rabbim Şehidimizin ailesine sabırlar versin. Tüm gazilerimize şifa, şehitlerimize rahmet versin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Şehidin baba evinde gerçekleşen helalleşmeden sonra Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii’nde İkindi Namazını müteakiben kılınan cenaze namazına geçildi. Şehidin cenaze töreni; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye protokolünün yanı sıra; bakanlar, milletvekilleri, İstanbul Valisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, belediye başkanları ve onbinlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Ardından Ümraniye Kocatepe Şehitliği’ne getirilen kahraman Şehidimiz Üstçavuş Fatih Mehmethan, dualarla Hakk’a uğurlandı.

Reklamı Geç