Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 NİSAN’IN EN ANLAMLI ETKİNLİĞİ..

Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar

Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar Platformu’nca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Devlet ve üniversite hastanelerinin onkoloji-hematoloji bölümlerinde tedavi gören çocuklar için Boğaz turu düzenlendi.

enanlamlıgezi 1023 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte hastalığı yenen ve tedavileri devam eden birçok çocuk, aileleri ve sağlık personeliyle Boğaz turuna katıldı. Yeşim Obüs’ün ilizyon gösterisi ile başlayan etkinlik, Babacandır dizisinin genç oyuncusu Ertunç Tuncer ve O Ses Türkiye yarışmacısı İlter Dirin ve Mert’in şarkılarıyla devam etti. Palyaçolar ve proje ekibiyle dans eden çocuklar, hazırlanan pastayı da platform gönülleriyle ve popçu Ertunç ile kesti.

enanlamlıgezi 9Mutlu Çocuklarla Umutlu Yarınlar Platformu Kurucusu Öznur Onur, yaptığı açıklamada; 3 yıl önce bireysel gönüllülük ruhuyla başlayan projenin, Türkiye’deki üniversite ve devlet hastanelerinde yatılı olarak kalmak zorunda olan çocuklara ulaşmak ve onlara moral sağlayarak iyileşme süreçlerini hızlandırmaya katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirildiğini söyledi.

enanlamlıgezi 7Onur, platforma üye gönüllüler aracılığıyla hastanelere ziyaretler gerçekleştirip etkinlikler düzenlediklerini anlatarak, Kanser tedavisinin oldukça zorlu bir süreç olduğunu ifade etti. Onur, bu etkinliği tedavisi devam eden çocukların motivasyonlarını artırıp, dikkatlerini süreç dışına çekerek kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

enanlamlıgezi 4Onur, şu anda bazı kentlerde aktif olarak çalışmalar yürüten ekip arkadaşları ve yaklaşık 25 bin gönüllüsü olan platformun, uzun vadede tüm ülke geneline yayılarak faaliyetlerini devam ettireceğini aktardı. Menejer Serdar Kurtuluş’un özel olarak ilgilendiği şarkıcılar Ertunç Tuncer ile İlter Dirin’in de katıldığı etkinlik, çocuklara hediye verilmesinin ardından sona erdi.

enanlamlıgezi 3

enanlamlıgezi 8

enanlamlıgezi 1

enanlamlıgezi 2

enanlamlıgezi 5

 

Reklamı Geç