Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“31 Mart’ın sürprizi biz olacağız ve seçimi kazanacağız..”

İYİ Parti’nin genç ve

İYİ Parti’nin genç ve dinamik Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Özgür Güneş Öçalan, yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek seçim gündemi ve saha çalışmalarını değerlendirdi. İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı programda iddialı konuşan Öçalan, “Binlerce kişinin elini sıktığımız sahada müthiş bir ilgi görüyoruz. Emin olun 31 Mart’ın sürprizi biz olacağız ve Çekmeköy’de seçimi kazanacağız” dedi…

Çekmeköy’de meclis üyesi adaylarını en demokratik şekilde belirleyen parti olduklarını da kaydeden İYİ Parti Adayı Özgür Güneş Öçalan, “Parti teşkilatımıza emek vermiş tüm yöneticilerim ve üyelerim arasında oylama yaptık. Çıkan sıralamaya göre meclis üyesi adaylarımızı belirledik. Dolayısı ile en adaletli meclis üyesi listesi bizde” dedi. İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç da yaptığı konuşmada, Çekmeköy’de artık rant düzeninin sona ermesi gerektiğini kaydetti. Başkan Koç, “Bu şehrin nefes alanları ormanları villalarla dolmuş, trafiği içinden çıkılmaz bir hal almış, imar kirliliği almış başını gitmiş. Milletimizin desteğiyle vurgun ve talan düzenini 31 Mart’ta yıkacağız” dedi.

Eğitimci kimliği ve genç nesle yakınlığı ile sokakta gençler ve çocuklar başta olmak üzere farklı gruplara rahatlıkla hitap edebildiğini anlatan İYİ Parti Adayı Özgür Güneş Öçalan, şunları kaydetti: “Bu şehirde doğru dürüst bir gençlik merkezi, gençlere hitap edebilen sosyal alanlar, tiyatro, sinema ve kütüphane ne yazık ki yok. Eğitim vadisi ilçede bir fen lisesi ve teknik meslek lisesi yok. Sağlıklı bir eğitim için sınıf mevcutları 20-20 kişi olması gerekirken devlet okullarında sınıf mevcutları 45-50 kişi sınırında.

Özel okullara ise bir vatandaşın evladını verebilmesi için cebinde en az 300 bin lira gerekiyor ve bu para her yıl katlanarak artıyor. Özel okul gideri lise sona geldiğinde en düşük 8 milyon lira civarında bir yekun tutuyor. Çekmeköylülere tek tek anlatıyoruz. İşbaşına geldiğimizde ücretsiz dersane kuracağız, devlet okullarına ücretsiz yemek vereceğiz. Bunları yaparken de rüzgar gülü modelini uygulayarak bu şehrin kadınlarını istihdam edeceğiz, malzemeyi yine bu şehrin esnafından alacağız ve herkesi işsahibi yapacağız.

Bizler günlerdir sokaklardayız. Meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ve partimizin yöneticileri ile gece-gündüz demeden milletimizin yanındayız. Binlerce yurttaşımızın elini sıktık, halini hatrını sorduk ve bizlerden beklentilerini dinledik. Seçime henüz bir ay var ve hedefimiz onbinlerce vatandaşımızın daha elini sıkmak. Özellikle gençlerin bize yönelik muazzam ilgisi ve yaklaşımı mevcut. Her mahallede, her sokakta, çarşıda, pazarda vatandaşımızı dinliyoruz.

Herkes dertli, herkes değişimden yana. Bizlerin bu genç enerjisi herkesi hoşuna gidiyor ve umut olduğumuzu görüyoruz. Sahada müthiş bir ilgi ve teveccüh var. Her görüşten, her kesimden, herkesin son derece olumlu yaklaşımları var. Halkımızdan racamız sokakta en çok bayrağı ve afişi olana değil en çok projesi ve programı olana destek versinler. Siz yerel basın mensuplarımızın da milletimize gerçekleri anlatmasını diliyoruz.”

Reklamı Geç