Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4. ÇEKMEKÖY ÇOCUK ŞENLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENCE..

Çekmeköy Belediyesi’nin 4 yıldır

Çekmeköy Belediyesi’nin 4 yıldır aralıksız düzenlediği Çocuk Şenliği, bu yıl da Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda 50 bini aşkın çocuk ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Çekmeköy Belediyesi 4. Çocuk Şenliği Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda gerçekleşti. Çocukların severek izlediği Kral Şakir ve Sevimli Dostlar çizgi film karakterlerinin oluşturduğu müzikal gruplarının sahne aldığı şenlikte; Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’da çocukların heyecanına ortak oldu. Birbirinden renkli şişme oyun gruplarında doyasıya eğlenen çocuklar; yüz boyama, sosis balon atölyelerinde keyif vakit geçirdiler. Alana giren binlerce çocuğa rengarenk balonların dağıtıldığı programda; çizgi film karakterleri ve Çekmeköy Çocuk Dergisi’nin sevilen karakterleri Bilge İle Kağan’da çocukların neşesine neşe kattılar.

“Dördüncüsünü düzenlediğimiz çocuk şenliğimizde çocuklarımızın heyecanı görülmeye değer” diyen Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “İki gündür gerçekten on binlerce evladımızı ve ailelerini burada ağırladık. Çocuklar ve anne babalar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Tabii bu sene eğitim alanında da çok ciddi destekler de yaptık. 50 bin öğrencimiz var devlet okullarımızda okuyan, bu öğrencilerimize kırtasiye yardımı yaptık. Yine ilçemizde oturan Üniversite öğrencilerimize de 7 bin lira destek verdik. Böylelikle hem eğitime, hem gençlerimize destek verip, düzenlediğimiz şenlikle bugün bütün evlatlarımızı aileleriyle birlikte mutlu ederek onların yanında olduğumuzu gösterdik” dedi.

Kral Şakir karakterini çizen Varol Yaşaroğlu şenliğin son gününde imza günü düzenledi. Varol Yaşar Oğlu, “Mutlu oluyorum yani bu tür çocuk şenliklerine geldiğimde özellikle böyle coşkulu bir biçimde geçen büyük çocuk şenlikleri beni gerçekten çok motive ediyor. İnanılmaz bir coşku var burada. Çocukların aileleriyle birlikte paylaşıp böyle mutlu olabilecekleri alanları çok değerli buluyorum. Çekmeköy Belediyesi’ni tebrik ediyorum böyle bir güzel çocuk düzenlediği için” dedi.

Şenliğe  çocuklarıyla katılan Ümit Topaloğlu, “Çok güzel bir etkinlik. Üç saattir buradayız. Dolu dolu çocuklar için eğlenceli güzel planlanmış. İmza gününe geldik, imzamızı da alacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kardeşleri ile şenliğe katılan Elif Erdem, “Kardeşlerim ve ben oyun oynuyoruz. Ailece çok eğleniyoruz. Hem küçükler için hem büyükler için hem de yaşlar için güzel. Bunu düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Çekmeköylü Çocuklar İçin özel hazırlanan “Çekmeköy’ün Çetin Cevzileri” çizgi filmi de büyük bir beğeniyle izlendi.

Reklamı Geç