Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

5 Aday Adayı ve İlçe Başkanı Tutan; “Böyle bir şey olamaz…”

CHP’nin Çekmeköy belediye başkan

CHP’nin Çekmeköy belediye başkan adayı her zaman olduğu gibi yine gecikti. Haklı olarak sabırsızlanan partililer her geçen gün moral ve motivasyon kaybederken bir de üstüne dışarıdan bir aday iddiaları ortalığı hepten karıştırdı. Parti üst yönetiminin eski vekil Aykut Erdoğdu’yu Çekmeköy’e atayacağı haberine karşı 5 aday adayı Seyfettin Yıldırım, Orhan Çerkez, İlhan Bayram, Av. Özgür Kip ve Düzgün Çorum ile İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan, ortak bir basın açıklaması yaparak, “Böyle bir şey olamaz” dediler..

31 Mart seçimlerine doğru 8 aday adayının yarıştığı CHP’nin Çekmeköy Belediye başkan adayının bir türlü belli olmaması ve son günlerde parti üst yönetimince eski vekil Aykut Erdoğdu’nun yarınki parti meclisinde oylamaya sunulacağı iddiaları ortalığı karıştırdı. Hafta sonunu oldukça huzursuz geçiren partililer, Çekmeköy dışından bir aday istemediklerini dile getirdiler. 8 aday adayından Seyfettin Yıldırım, Orhan Çerkez, İlhan Bayram, Av. Özgür Kip ve Düzgün Çorum akşam saatlerinde ilçe merkezinde bir basın açıklaması yapacaklarını duyurdular. Basın açıklaması öncesi İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan da ilçe yönetimi ve aday adaylarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Akşamı hareketli geçiren ilçe başkanlığında daha sonra aday adayları Seyfettin Yıldırım, Orhan Çerkez, İlhan Bayram, Av. Özgür Kip ve Düzgün Çorum ile CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan hep birlikte kamuoyu önüne çıkarak önemli açıklamalar gerçekleştirdiler. Belediye başkan aday adayları yaptıkları konuşmalarda ilçe dışından birilerinin yukarıdan dayatmayla aday gösterilmesinin doğru olmadığını, bunun örgüte saygısızlık olduğunu ifade ettiler. Çekmeköy dışından birilerinin aday yapılmasının başarı getirmeyeceğini kaydeden aday adayları, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a bu durumun karşısında olması ve aday adayları içerisinden her hangi birisini önermesi halinde sonuna kadar yanında olacaklarını ifade ettiler.

“Melda başkan asla yalnız değildir” sloganlarının atıldığı toplantıda partililere hitap eden İlçe Başkanı Tutan, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda aday belirleme sürecine yönelik toplantıların devam ettiğini ve gün boyu da il başkanlığındaki bu toplantılarda olduğunu söyledi. Çekmeköy’de birbirinden kıymetli aday adayları olduğunu söyleyen Tutan, “Kendilerinden aralarından bir ismin aday olması halinde hiçbir problem olmadan yola devam edilmesi hususunda söz aldım. Bu konuda 5 aday adayı arkadaşımız da insiyatifi bana verdi ve ben bugün bir isimle oraya gidip onurla yürüttüğüm ilçe başkanlığımı o toplantı neticesinde bir karara bağlayacağım. Kazananın Çekmeköy olmasını istiyorum. Çekmeköy belediye başkan adayımızın bu ilçeden olması için mücadelemi sonuna kadar vereceğim” dedi.

Reklamı Geç