Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CUMHURBAŞKANI ADAYLARI BELLİ OLDU SIRA VEKİL LİSTELERİNE GELDİ..

Türkiye 14 Mayıs’ta Cumhuriyet

Türkiye 14 Mayıs’ta Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine giderken kulisler milletvekili aday listelerine odaklandı. Ak Parti İstanbul 1. bölge için bölgemizden STK’ların önde gelen tecrübeli ismi Yücel Yalçınkaya, adı en çok telaffuz edilenlerin başında geliyor.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihini 14 Mayıs olarak ilan etmesinin ardından genelde ve yerelde siyaset gündemi iyice hareketlendi. Milletvekili aday listelerine kimlerin gireceği konusunda beklentilere ilişkin heyecan da her geçen gün yükseliyor. Ak Parti’nin İstanbul 1. bölgede mevcut vekillerin büyük oranda 3. dönemini tamamlamış olmaları listedeki değişimlerin oldukça yüksek olacağını gözler önüne seriyor. Aday listelerinde kimlerin yer alacağına yönelik kulislerde bir çok isim telaffuz ediliyor.

STK’LARDAKİ ENGİN TECRÜBESİ İLE YALÇINKAYA İSMİ ÖN PLANDA..

Bölgemizden sivil toplum kuruluşlarının önde gelen tecrübeli ismi Yücel Yalçınkaya da bu isimlerin başında geliyor. Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın önümüzdeki günlerde yoğun katılımlı bir programla aday adaylığını açıklaması bekleniyor. Başarılı STK geçmişinin yanı sıra siyaseten de önemli bir tecrübeye sahip olan Yalçınkaya’nın deneyimlerini parlamentoya taşıyarak toplumsal birliktelik ve uzlaşı kültürüne önemli ölçüde katkıda bulunacağı konuşuluyor.

Ak Parti tabanında ilçe başkanlarından belediye başkanlarına tüm teşkilatların yakından tanıdığı bir isim olan Yücel Yalçınkaya, aday gösterilmesi beklenen 1. bölgede güçlü iletişim alanları ile etkili olması bekleniyor. Yalçınkaya, geçtiğimiz genel seçimlerde aday adaylığı başvurusunu yoğun ilgi altında gerçekleşen görkemli bir programla yapmıştı.

Reklamı Geç