Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SERPİL ERDOĞAN’DAN RAMAZAN HAYRI..

Çekmeköy Huzur Cami Aşevi’nde

Çekmeköy Huzur Cami Aşevi’nde yüzlerce vatandaşa iftar yemeği, lokma ve pide ikramında bulunan DEVA Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Serpil Erdoğan, hayırlı ve bir o kadar da örnek bir çalışmaya imza attı. Ramazan ayında zirve yapan yardımlaşma ve dayanışma duygusunun önemine vurgu yapan Erdoğan, “Bizlere düşen hayra vesile olmak. Geçmişlerimizin ruhuna değsin. Allah kabul eylesin. Yiyenlere afiyet, deva olsun inşallah” dedi.

Her gün yüzlerce bölge insanına hizmet veren Çekmeköy Huzur Cami Aşevi, hafta sonu DEVA Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Serpil Erdoğan’ın hayrına vesile oldu. Ramazan dolayısıyla iftariyelik yemek, pide ve lokma ikramında bulunan Serpil Erdoğan, hayırlı ve bir o kadar da örnek bir çalışmaya imza attı. Aşevinde özenle pişirilen yemekler yapılan dualar eşliğinde vatandaşlara ikram edildi.

Ramazan’da iftar davetleri yerine bu gibi hayır işlerini daha anlamlı bulduğunu kaydeden Serpil Erdoğan, “Rabbim hayır yapan, yaptıran, aracı olan herkesten razı olsun. Önemli olan toplumsal dayanışmayı geliştirmek ve daha da büyütmek. Bu aşevimizden de her gün yüzlerce bölge insanı evlerine yemek götürüyor. Bu koordinasyonu sağlayan aşevi yetkililerimize teşekkür ediyorum. Komşularımıza ikramda bulunmak bugün de bize nasip oldu. Organizasyonda yardımcı olan partili bayan arkadaşlarıma ve aşevi yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç