Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY GİRİŞİMCİ KADINLAR DERNEĞİ ATÖLYESİ TÖRENLE AÇILDI..

Dernek merkezi ve üreten

Dernek merkezi ve üreten kadınlar atölyesini törenle hizmete açan Çekmeköy Girişimci Kadınlar Derneği, ‘Siz üretin biz satalım’ sloganıyla çıktığı yolda kadını güçlü kılmaya devam ediyor.

Başarılı İşkadını Serpil Erdoğan öncülüğünde dernekleşen Çekmeköy Girişimci Kadınlar Derneği, atölye ve dernek merkezini törenle hizmete açtı. Emek veren ve üreten kadınların oluşturduğu Çekmeköy Girişimci Kadınlar Derneği, yeni yerinde artık daha güçlü şekilde faaliyet göstererek kadınlara her alanda destek sağlayacak.

İş hayatında başarılı olmuş girişimci kadınların, evde üretim yaparak aile ekonomisine katkıda bulunmaya çalışan kadınlara destek verdiği bir dernek olduklarını kaydeden Başkan Serpil Erdoğan, “Bugün açılış programımıza katılarak bizleri onurlandıran ve varlığı ile her zaman bizlere destek olan siz değerli katılımcılarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. “Güçlü kadın güçlü toplum” sloganından hareketle üreten kadınların daha fazla iş yaşamına katılması ve sosyal alanlarda etkili olması için çalıştıklarını kaydeden Dernek Başkanı Serpil Erdoğan, şunları kaydetti:

“Bu yolculuktaki birinci hedefimiz evde üreten kadınların ürettikleri ürünlerini satmalarını ve evlerine katkıda bulunmalarını sağlamak. 2. hedefimiz üretmek isteyen eğitim almak isteyen ama nasıl yapılacağını bilmeyen kadınlarımızı eğitmek. 3. hedefimiz girişimci olmak isteyen ama nasıl yapılacağını bilmeyen kadınlarımızı desteklemek. 4. hedefimiz derneğimiz merkezindeki kurs programlarına hobi amaçlı katılmak isteyip sosyalleşmek ve güzel vakit geçirerek aktivite yapmak isteyen kadınlarımızın keyifli zaman geçirmelerini sağlamak. Bunun için bugün açılışını yaptığımız dernek merkezimizdeki atölyemizde bütün altyapı hazır. Dernek yapımızda birçok fonksiyonel çalışma yapılabilecek. Hem eğitim almak, hem eğitim vermek isteyen hem de ürünlerini satmak isteyen bütün kadınlara kapımız açık” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı da, “Üreten, çalışan ve ekonomiye katkı sağlayan girişimci kadınlar en büyük gücümüz. Dernek Başkanı Serpil Erdoğan’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, İYİ Parti Meclis Üyesi Bora Kılıç ve Hüseyin Sipahi de yaptıkları selamlama konuşmasında Girişimci Kadınlar Derneği atölyesinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklar üretici kadınlar atölyesini gezdi ve el emeği göz nuru ürünlerden alarak derneğe destek oldu.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın eşi Vildan Poyraz, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Çekmeköy Halk Eğitim Müdürü Muzaffer Handen, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hülya Karakaya Özdemir, CHP Çekmeköy İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Arslan ve ilçe kadın kolları, İYİ Parti Meclis Üyesi Bora Kılıç ve ilçe kadın kolları, Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan, Taşdelen Muhtarı Serdar Karaman, Kirazlıdere Muhtarı Orkun Karakaya, Çatalmeşe Muhtarı Ömer Lütfi Gürsoy, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Yadigar Arslan, Merkez Mahallesi Muhtarı Nuray Tak, Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Sertif Yılmaz, Çekmeköy siyasetinin önde gelen isimlerinden Hüseyin Sipahi ve çok sayıda davetlinin katıldığı renkli açılış programı kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği kermesle başladı Türk sanat müziği konseriyle son buldu.

Reklamı Geç