Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti, Çekmeköy’de sahayı boş bırakmıyor!..

İstanbul İl Başkanı Yücel

İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun’un da katılımıyla Hamidiye, Mimar Sinan, Çamlık, Merkez ve Mehmet Akif mahallelerinde yoğun saha çalışmaları gerçekleştiren İYİ Parti Çekmeköy Teşkilatı, 31 Mart seçimlerine hazırlanmaya devam ediyor.

İl ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı çalışmalar kapsamında esnaf ziyaretleri yapıldı, vatandaşların talep ve beklentileri alındı. İlçe Başkanı Dilaver Koç, “Her bir vatandaşımızın kapısına varıp elini sıkacağız. Çekemköy halkı ne istiyor, ne diyor hepsine tek tek kulak vereceğiz ve her söylemi değerlendireceğiz. Vatandaşımız sıkıntılı. Herkes geçim derdinden bahsediyor. Esnaf zorda. Çarşı-pazar yangın yeri. Fiyatlar her gün yükseliyor. Milletimiz artık bir çıkış yolu arıyor” dedi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun da, 39 ilçede her mahallede sahada olduklarını ve sahada yoğun bilgi ilgi gördüklerini kaydetti. Coşkun, “ İYİ belediyecilik anlayışımızla üreteceğimiz çözüm önerilerimizi sunmaya devam ediyoruz. Türk Milleti’ni hak ettiği günlere kavuşturmak en büyük görevimiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç