Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençler, kadınlar ve yaşlılar herkese tam güvence!..

31 Mart yerel seçimlerine

31 Mart yerel seçimlerine doğru kamuoyu aday gösterilecek isimleri merakla beklerken, aday adayları da saha çalışmalarını sürdürüyor. Çekmeköy’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç ve dinamik aday adayı İlhan Bayram, sahada gençleri, kadınları ve yaşlıları önceleyen projeleriyle konuşuyor. Bayram, “Yenilik ve vizyon: Çekmeköy için yepyeni bir başlangıç” diyor.

“Birlikte Kazanacağız”, “Beraber Yöneteceğiz”, “Yoksullukla Mücadele Edeceğiz” gibi mesajlar veren CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Bayram, gençleri, kadınları ve yaşlıları önceleyen projeleriyle kamuoyunda gündem yaratıyor ve halkta olumlu karşılık buluyor. “Yenilik ve vizyon olarak Çekmeköy için yepyeni bir başlangıç” diyerek yola çıkan Bayram; büyük ve köklü bir değişim, dönüşüm ve yenileşme gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söylüyor. Bayram, www.yerelgazete.com.tr ye gençleri, kadınları ve yaşlıları önceleyen projelerini anlattı.

Özellikle öğrenciler ve sınav kaygısı yaşayan öğrencilere yönelik ‘Çekmeköy Akademi’ projesini öneren Bayram, sınava hazırlanan tüm öğrencilere ücretsiz dersane hizmetiyle ihtiyaç sahibi ailelere büyük bir destek sağlamış olacak. Kendisinin de sınava hazırlanan bir öğrenci babası olduğunu ifade eden Bayram, belediyeye ait sosyal tesislerin de Çekmeköy Akademi projesine ev sahipliği yapacağını dile getiriyor.

Özellikle şiddet gören kadınlarımıza güvenlik bir gelecek için ‘Kadın Sığınma Evleri’ projesini de açıklayan CHP Aday Adayı Bayram, “Umudu hep birlikte inşa edeceğiz. Şiddete hayır, sevgi ve desteğe evet” diyor. Bu yönde toplumsal bilinci destekleyici çalışmalara da önem vereceklerini kaydeden Bayram, Çekmeköy’ün 21 mahallesinde kadını destekleyen projelere öncelik vereceklerini dile getiriyor.

Aile büyüklerimiz, yaşlılarımız için de projeler üreten CHP Aday Adayı Bayram, “Yaşlılarımız için umudu yaşlı bakım merkezlerimizle inşa edeceğiz. Herkes kendini güvende hissedecek ve bu şehirde güven içinde yaşayacak. Herkes bilecek ki en zor anında yanında olan bir yerel yönetimi var. Bu şehrin destek ve teveccühü ile teslim alacağımız emaneti halkımızın hizmeti için kullanacağız. Sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz. Her zaman ezilenin, şiddet görenin, mağdur edilenin yanında duracağız. Sahip çıkacağız, koruyacağız, kollayacağız ve güvenli yaşam alanları sunarak geleceği inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hayatın her alanına yönelik tüm plan ve projelerinin hazır olduğunu kaydeden CHP Aday Adayı İlhan Bayram, partisi tarafından aday gösterildiğinde büyük bir lansman ile bunları kamuoyuna açıklayacağını ve şu anda da yaptıkları gibi 21 mahallede gece-gündüz demeden kapı kapı gezmeye devam ederek projelerini tek tek halka anlatacaklarını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 39 ilçede Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalışacaklarını kaydeden Bayram, “Çarşıda, pazarda geziyoruz. Vatandaşla konuşuyoruz. Büyük bir ekonomik bunalım yaşayan toplumun tüm kesimleri darda ve zorda. ‘Yeter artık’ diyen herkes bir çıkış yolu arıyor. 31 Mart halkın iktidarına giden yolda milletimizin zaferi ile neticelenecektir. Buna inanıyorum” dedi.

Reklamı Geç