Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

7. OLAĞAN KONGREDE YENİ BAŞKAN OSMAN NURİ KABAKTEPE..

Bir süredir kulis bilgisi

Bir süredir kulis bilgisi olarak gündemde olan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda değişim yaşanacağı yönündeki iddialar bu akşam netlik kazandı ve İl Başkanı Bayram Şenocak, 24 Şubat Çarşamba günü yapılacak 7. Olağan Kongre’de aday almayacağını twitter hesabından ilan etti. Şenocak, açıklamasında “Görevi bir başka arkadaşıma devredeceğim” derken yeni il başkanının kim olacağına gözler çevrildi. Bu noktada Ak Parti Genel Merkezi tarafından Erdoğan’ın talimatıyla Osman Nuri Kabaktepe’nin yeni İstanbul İl Başkanı olarak atandığı açıklandı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 24 Şubat Çarşamba günü yapılacak 7. Olağan kongrede aday olmayacağını twitter hesabından duyurdu.

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

Araştırmacı yazar, STK yöneticisi, siyasetçi Osman Nuri Kabaktepe, 1 Aralık1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyesi olarak görev yaptı. İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyesi, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2016 yılında Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Kabaktepe, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Reklamı Geç