Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKGEP DR. AYDOĞAN SÜER’LE HEDEFLERİNE YÜRÜYECEK..

2015 yılında kurulan yeni

2015 yılında kurulan yeni bir organizasyon olmasına karşın 7 bin 500 genç üyeye sahip olan TÜRKGEP-Türk Cumhuriyetleri Gençlik Platformu’nun Genel Başkanlığına Marka ve Yatırım Uzmanı, Yazar ve Akademisyen Dr. Aydoğan Süer seçildi.

aydoğan suer turkep 3Türk Cumhuriyetleri Gençlik Platformu, üniversiteler, iş dünyası ve gençlik arasında dinamik bir köprü oluşturarak hem gençlerin kendi alanları ile ilgili staj ve iş imkânına kavuşmasına yardımcı oluyor hem de iş dünyasından liderlerin gençlerle aynı havayı soluması için organizasyonlar düzenliyor. Son olarak İstanbul Maratonu’nda bir araya gelen TÜRKGEP Üyeleri, gerçekleştirdikleri eğlenceli etkinlikler ile iyi vakit geçirmenin yanı sıra iş dünyasında görevi devralacak yeni neslin, yeni çağın gerektirdiği donanıma sahip olması için neler yapılması gerektiği konusunda projeler üretiyorlar.

aydoğan suer turkep 1“İstanbulus adı altında İstanbul sınırları içerisinde toplanan yaklaşık 7 bin 500 genç kardeşim, kısa sürede kabuğuna sığmayarak ülke sınırlarına açılmış ve Türk Cumhuriyetleri Gençlik Platformu’nun oluşmasında başrol oynamıştır” diyen Dr. Aydoğan Süer, TÜRKGEP’in amacını şöyle açıklıyor: Platformda genç nüfusun istek ve ihtiyaçlarını ortaya koyarken, kamu ve özel sektörden kuruluşların yer aldığı geniş istihdam ağımız sayesinde gençlerimizin düşünce ve projelerini hayata geçirirken aynı zamanda bu arkadaşlarımızın para kazanmasını da sağlamak asli hedeflerimizden biri… Genç kardeşlerimiz, zorunlu stajlarını da bu platform ile gerçekleştirecek, hayata atacakları adımlarda daha sağlam ve güçlü iradeye sahip olacaktır. Siyasetten uzak, yalnızca üreten ve kazanan bir toplum oluşturmak için, Türk Cumhuriyetleri Gençlik Platformu, geleceğin temellerini atmaya başlamıştır.

aydoğan suer turkep 4Son derece geniş kapsamlı bir organizasyon yapısı oluşturmayı hedefliyoruz. Türkiye ile başladığımız çalışmalarımızı daha geniş bir coğrafyaya yayacağız. Ortak bir kültüre ve değerlere sahip bulunduğumuz Türk Cumhuriyetleri’ndeki genç kardeşlerimizin de ülkemizdeki iş dünyası ile iletişim kurabilmeleri, Türkiye’den gençlerin yakın coğrafyaya güvenli bir şekilde açılabilmeleri, üniversiteler arası üretken projeler geliştirilmesi, iş hayatı ve kültür odaklı bir iletişimin sağlanabilmesi amacıyla çalışmalar yapacağız. Temsilcilikler açarak bilgi alışverişinin kardeş ülkelerdeki gençlere de ulaşmasını sağlamayı hedefliyoruz.

TÜRKGEP Başkanı Süer, sivil toplum kuruluşlarından bilim ve teknoloji derneklerine kadar pek çok oluşumda yer alan gençlerin TÜRKGEP bünyesine katıldığını söyleyerek her geçen gün genişleyen üye yapısıyla Türk Cumhuriyetleri Gençlik Platformu’nun üniversite, gençlik ve iş dünyası üçgeninde toplumun ihtiyaç duyduğu iletişimi sağlayarak bir köprü görevi üstleneceğini vurguladı.

aydoğan suer turkep 2“Gençlerin İhtiyacı Deneyim, İş Dünyasının İhtiyacı Nitelikli ve Üretken Gençler”

Türk Cumhuriyetleri Gençlik Platformu’nun özel sektöre de faydalı olacağını belirten Marka ve Yatırım Uzmanı Dr. Aydoğan Süer, “Türk insanının son dönemlerdeki aktif girişimciliği sayesinde yatırımlar gelişti ve özel sektör büyüdü. Burada, Türkiye’nin stratejik konumu ile genç ve dinamik toplumu, büyük bir avantajdır. Yeni çağın gereklerine ayak uydururken dikkat edilmesi gerekenler, sadece yatırıma yönelmek değil özel sektör girişimcisinin eksik noktalarını da tespit ederek, insan kaynağını bir an önce nitelikli ve üretken hale getirip tamamlayıcı rol oynamaktır. Türkiye, coğrafi konumu, teknolojileri kullanım esnekliği, özel sektörünün girişimciliği, toplumunun genç ve dinamik özellikleri nedeniyle Avrupa ve dünya ülkeleri için önemli bir fırsattır. Türkiye’den başladığımız çalışmalarımızı bu amaçla yakın coğrafyaya da yayacağız” diye konuştu.

Reklamı Geç