Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

99. YILDA HER YERDE CUMHURİYET COŞKUSU..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlamaları kapsamında Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi’nin organize ettiği Fener Alayı yürüyüşüne binlerce Çekmeköylü katıldı.

Cumhuriyet Bayramı Çekmeköy’de büyük coşku ve heyecanla kutlandı. Çekmeköy Kaymakamlığı ve belediyenin organize ettiği Fener Alayı yürüyüşüne; Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve genç yaşlı 7’den 70’e binlerce Çekmeköylü katıldı. Bando takımı eşliğinde yaklaşık bir saat süren fener alayı yürüyüşünde vatandaşlar doyasıya eğlenip bolca hatıra fotoğrafları çektiler. Taşdelen Turgut Özal Caddesi boyunca devam eden yürüyüş sonunda dakikalarca süren bir havai fişek gösterisi yapıldı.

Coşkulu gecede Kaymakam Resul Çelik yaptığı selamlama konuşmasında; “Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü ilçemizde büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu kutlamayı ve yürüyüşü düzenleyenlere huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca geceye renk kattığınız için sizler de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına rabbimden rahmet diliyor, minnetle yad ediyorum. Bu ülke için hizmet eden başbakanlarımıza, cumhurbaşkanlarımıza hakkın rahmetine kavuşmuş devlet adamlarımıza rabbimden rahmet diliyorum. 99. yılını kutladığımız bugün Cumhuriyetin son 20 yılında bu ülkede her noktada emeği geçmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. 2023’de 100. yılını kutlayacağımız cumhuriyetimiz için bir 100. Yıl Marşı hazırlıyoruz. Günlerce beraber etkinlikler yapıp muhteşem bir 100. yılı Çekmeköylü hemşerilerimizle birlikte kutlayacağız” dedi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılan Zeynep İnal, “Öncelikle Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz beye çok teşekkür ediyorum böyle güzel organizasyon sunduğu için bizlere. 99. yılımızı bu kadar güzel kutladığımıza göre 100. yılımızı daha güzel kutlayacağımıza inanıyorum. Var olsun Cumhuriyet, Ne Mutlu Türküm diyene” dedi. 

Bir diğer katılımcı Ayhan Koca, “Güzel bir programdı, yaşadığımız yerde bu tip etkinliklerin olması sevindirici. Türk halkının Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Cumhuriyetimizin bundan sonrası yıllarda da çok daha güçlenerek devam etmesini ümit ve hayal ediyorum” dedi.

Programa katılan Faruk Mert Taşdemir ise;  “Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. Ülkemizin kuruluşunun 99. yılındayız. Çekmeköylü vatandaşlarımızla belediyemizin organize ettiği bir programda buluştuk. Bayraklarımızla, Işıklarımızla, meşalelerimizle, havai fişeklerimizle Taşdelen’i boydan boya yürüdük. Emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere kıymetli yöneticilerimize, belediye personellerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklamı Geç