Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SÜRÜCÜ KURSLARI İFTARDA BULUŞTU..

Ümraniye’de uzun yıllar faaliyet

Ümraniye’de uzun yıllar faaliyet gösteren Tümbay Sürücü Kursları Sahibi ve bölgemizin önde gelen isimlerinden Nusret Türker’in genel başkanlığındaki İstanbul Sürücü Kursları Konfederasyonu, üyelerini iftarda buluşturdu. Gecede konuşan Başkan Türker, sektör sorunlarının çözümü için çaba ve gayret göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

kursift3İstanbul Sürücü Kursları Konfederasyonu’nun Beşiktaş Point Hotel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen sürücü kursu sahipleri ve yöneticileri, sektör adına önemli mesajlar verdi. İftar davetinin ardından konuklara hitap eden Genel Başkan Nusret Türker, son bir içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendirdi ardından da sektörün sorunlarına ve çözüm önerilerine değindi.

kursift2İstanbul Sürücü Kursları Konfederasyonu olarak çalışmalarını tüm ülke genelinde sürdürdüklerini kaydeden Türker, trafik ve kent içi ulaşım sorunlarının çözümünde Avrupa’daki modelleri de örnek alıp uygulamalarını yaptıklarını kaydetti. Kıbrıs Gezisi, Çocuk Gözüyle Trafik Projesi, Çocuk ve Defansif Sürüş Çalıştayı, Afyon, Samsun, Sivas, Erzurum ve Ankara’daki eğitim ve sempozyumlara katılmalar gibi pek çok etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydeden Türker, şöyle konuştu:

kursift6“Ülke olarak genç bir nüfusa sahibiz. Onun için trafik konusunda çocuklarımızın bilinçlendirmesiyle işe koyulduk. Bu noktada Çocuk Gözüyle Trafik Projesini hayata geçirerek toplumdaki trafik bilincini pekiştirmek için çalışmalar yaptık. Ayrıca okullarımızda dağıtılmak üzere trafik reflektif bantlı yelekler yaptırdık. Malum sektörümüzün sorunları belli. Araçlarımızdaki ÖTV ve KDV oranı, taban fiyat uygulaması ve SGK problemi gibi tüm sorunları ele aldık çözüm için çalışmaya devam ediyoruz.”

kursift4İftar daveti daha sonra İstanbul Sürücü Kursları Konfederasyonu yöneticilerinin hep birlikte sahnede birlik ve beraberlik görüntüsü vermesiyle son buldu.
kursift7

kursift5

Reklamı Geç