Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HYUNDAI COŞKUN OTO, MEYDAN AVM OTOMOBİL FESTİVALİ’NDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ..

Baharı müthiş fırsat kampanyaları

Baharı müthiş fırsat kampanyaları ile şenlendiren otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından Hyundai Coşkun Oto, hafta sonu stant açtığı Meydan AVM Otomobil Festivali’nde yoğun ilgi gördü.

Türk otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden Hyundai Bayii Coşkun Oto, otomobil tutkunlarının adresi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ümraniye Meydan AVM’de birbirinden yeni modellerini otomobil festivalinde sergileyen Coşkun Oto’nun tanıtım standı büyük ilgi gördü. Hyundai modellerini ilgiyle inceleyen otomobil tutkunları, özelliklere ilişkin tüm soruların yanıtlarını bu stantta buldu. Bahar ayının otomobil festivaliyle şenlenmesinden memnun olan Meydan AVM ziyaretçileri, Coşkun Oto’nun standında eğlenceli vakit geçirdi. Coşkun Oto yetkilileri, yeni modeller ve fırsat kampanyalarını önümüzdeki günlerde çeşitli etkinliklerle tanıtmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

HYUNDAI COŞKUN OTO HAKKINDA:

1986 yılında Ziverbey’de kurulan Coşkun Oto, 1993 yılında Hyundai Markasının bayiliğini bünyesine katarak eksiksiz hizmet anlayışı ile faaliyetlerine devam etti. Firmanın bünyesinde bulunan 70 kişi ile 1999 yılında taşındığı yeni Çekmeköy Plazası, 10.100 m²’lik kapalı ve açık alana sahip. Firmanın genç, dinamik ve profesyonel ekibi ile Otomobil Satış, Servis, Yedek Parça, Sigorta ve 2. El Otomobil Satış, uzun ve kısa dönem kiralama hizmetlerinden profesyonelce ve sorunsuzca yararlanırsınız. Tüm hizmetleri güler yüzle ve çözüm odaklı bir anlayışla alırsınız. Hyundai Coşkun Oto günümüz bayilik sisteminin gereklerini ve profesyonel anlamda müşteri beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayarak koşulsuz müşteri memnuniyeti konusunda başarılara imzasını atmaya devam ediyor. Ayrıntılı bilgiye: www.coskun.hyundaiplaza.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Reklamı Geç