Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL EVSEN; “ÇEKMÜDER GÜÇLÜ TEMELLER ÜZERİNDE BÜYÜYOR”

Kısa adı ÇEKMÜDER olan;

Kısa adı ÇEKMÜDER olan; Çekmeköy’ün önde gelen sivil toplum örgütlenmesi Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği, mübarek Ramazan ayı boyunca iftar bereketini üyeleri ve dostlarıyla paylaştı. İftar davetlerine katılan herkese teşekkür eden Başkan Yücel Evsen; “ÇEKMÜDER Ailesi güçlü temeller üzerinde büyümeye devam ediyor” dedi.

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği, dolu dolu bir Ramazan ayı yaşadı. Ramazan ayının bereketli iftar sofralarında üyeleri ve dostları ile sık sık bir araya gelen ÇEKMÜDER yönetimi, son derece verimli ve keyifli akşamlarda buluştu. İftar programlarına katılan SGM Ümraniye Müdürü Olkan Uzman gibi alanında etkili ve yetkili isimler de, sosyal güvenlik, borçların yapılandırılması ve sigorta gibi çeşitli konularda işadamlarını bilgilendirdi.

Bünyesine eklediği yeni isimlerle gücüne güç katan ÇEKMÜDER’in her geçen gün daha da büyüyen bir aile olduğuna vurgu yapan Başkan Yücel Evsen, “Siz dostlarımız ve meslektaşlarımız sayesinde derneğimiz güçlü temeller üzerindeki yükselişini sürdürüyor. Mübarek bir ramazan ayını daha geride bırakırken, şahsım ve dernek yönetim kurulum adına iftar programlarımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Herkesin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

ÇEKMÜDER’in düzenlediği iftar programlarına; Ümraniye Sosyal Güvenlik Müdürü Olkan Uzman, Çekmeköy Tapu Sicil Müdürü Yılmaz Keskin, Sancaktepe Devlet Hastanesi Başhekimi Nurettin Yiyit, Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Altıparmak, Tanışlar Seramik Hasan Tanış, Halkbank Taşdelen Şubesi Müdürü Hakan Altun, İSMÜDER Başkanı Bilal Özdemir, ÇEKMÜDER’in önceki dönem başkanları Hakkı Çelik, Salih Bolelli ve Yaşar Kıldan, ARY Otomotiv Remzi Yılmaz, Mercedes Hases Otomotiv, Gülertaş İnşaat ve üyeler katıldı.

Reklamı Geç