Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SEKTÖRÜN, BU ŞEHRİN VE BU ÜLKENİN LİDERİYİZ…”

Yenilikçi ve her zaman

Yenilikçi ve her zaman ilk olmayı başaran çalışmalarla adından sıkça söz ettiren bölgemizin ve şehrimizin Başarılı Girişimci İş İnsanı Halis Görken Lider Trafik Müşavirliği, LEAD to LEASE ONLİNE hizmeti ile sektöre yepyeni bir boyut kazandırdı. Büyük merak uyandıran LEAD to LEASE ONLİNE hizmeti hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Görken; “Üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Sektörde lider, şehirde lider ve ülkede lider marka Lider Trafik Müşavirliği LEAD to LEASE ONLİNE hizmeti ile yine öncü olmayı başardı. Sektörde büyük merak uyandıran LEAD to LEASE hizmeti hakkında Lider Trafik Müşavirliği Kurucu & Yönetim Kurulu Başkanı Halis Görken gazetemize şu açıklamalarda bulundu: “Üretmek… Var olduğunuz şehir için, ülkeniz için, sizi tercih edenler için üretmek. Keyifle, büyük bir heyecan ile gurur ve onur ile üretmek. “Lider Trafik Müşavirliği” olarak bizler kuruluşumuzdan bu güne aralıksız şehrimiz, ülkemiz, sektörümüz ve tabi ki değerli müşterilerimiz için üretiyoruz ve bizler ürettikçe başarıyor, başardıkça da üretmeye devam ediyoruz.

LEAD to LEASE ONLİNE hizmeti ile adınıza yakışır hizmet için, sektörünüzdeki liderliğiniz için, sektörünüzü her daim bir adım daha ileriye götürebilmek için üretmek. Durmaksızın çalışarak, inovasyon ve yeniliklere kucak açarak, projeler üreterek üretmek. Bizler Lider Trafik Müşavirliği olarak bundan 22 yıl önce adımıza “Lider” sıfatını eklerken bu günlerin hayalini kurduk; “Sektörde Lider, Şehirde Lider, Ülkede Lider” bir marka ve kuruluş olmak.

Şimdi LEAD to LEASE ONLİNE hizmeti ile elbette ki bu hayalimizi de hedeflerimizi de revize ediyoruz. Çünkü bizler bir şehrin ve bir ülkenin lider markası olmayı, ortaya koyduğumuz hizmetlerimiz ve sektöre kazandırdığımız yenilikçi, başarılı çalışmalarımız ile çoktan başardık. Yüksek müşteri memnuniyeti, hızlı ve güvenli samimi ticaret, müşteri sadakatine bağlı iletişim ve inovasyona açık, sürekli gelişen teknoloji ile uyumlu AR-GE çalışmalarımız ve eşsiz hizmetlerimiz ile hedefimiz lider olmaktan öte; sektörün örnek aldığı ve kendilerine kılavuz gördüğü bir marka olmak ve kılavuzluğumuzu daima devam ettirebilmek.

Yıllar insana çok şey kattığı gibi işletmelere de çok değerli kazanımlar sağlıyor. Bizler sektörel yazılımlarımızı yine sektörde ilk olarak, tamamen kendimize ve sektörümüze özgün olarak yıllar öncesinden bu günlerin teknolojisini ve iş yükünü düşünerek ve planlayarak yazdırdık ve yine her dönem güncel ve aktif tutuyoruz. Tüm yazılımlarımızı hizmet aldığımız devlet daireleri ve çözüm ortaklarımız ile entegre ederek müşterilerimize hızlı, doğru ve eksiksiz hizmet sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bizler inovasyona açık yenilikçi yaklaşımız, AR-GE çalışmalarımız ile bu alanda lider bir kurum olmayı başardık.

Aldığımız ISO Kalite Belgesi, bilirkişi belgeleri, sektörel sertifikalar ve başarı ödüllerimiz ile sektörümüzde ki liderliğimizi önce yaşadığımız ve bulunduğumuz şehre ve sonrasında ise ülkemize taşıdık. Bizler ‘Sektörde Lider, Şehirde Lider, Ülkede Lider Bir Marka’ olmak adına hedefimizi belirledik, inandık ve hedefimiz için çok çalıştık. Bugün çok değerli ve kıymetli ülkemizin kendi sektörlerinde öncü ve lokomotif kurumlarını referanslarımıza katarak bu hedefi başarmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizleri sektörde, şehirde ve ülkede adımız gibi “Lider” olmamızı sağlayan, her daim bizleri tercih eden değerli müşterilerimize, bir parçamız olmaktan ve beraber yürümekten keyif duyan çözüm ortaklarımıza, ekip ruhu ile çalışan tüm personelimize ve elbette ki sektörel meslektaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.”

Reklamı Geç