Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AYGAD BAŞKANI KAHYAOĞLU ADAY ADAYI..

Yerel basın sektörünün İstanbul’daki

Yerel basın sektörünün İstanbul’daki en etkili meslek örgütü Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Kahyaoğlu, Ak Parti’den 1. bölge milletvekili aday adayı oldu.

umut1Kısa adı AYGAD olan Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti yine önemli bir girişimde bulundu. Merkezi Pendik’te bulunan Duyuru Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve AYGAD Başkanı Ümit Kahyaoğlu, Ak Parti İstanbul 1. bölgeden milletvekili aday adayı müracaatını yaptı.

umut2Gazeteciliğe lise yıllarında başlayan Ümit Kahyaoğlu, Sakarya ve İstanbul’da çeşitli yerel gazetelerde muhabir, haber müdürü ve yazı işleri müdürü olarak görev yaptı. 1993 yılında Sabah Gazetesi’nde muhabirlik yapan milletvekili aday adayı Ümit Kahyaoğlu, 1997 yılından itibaren imtiyaz sahibi ve yazı işleri müdürlüğünü yaptığı Duyuru Gazetesi’ni çıkarıyor.

Kahyaoğlu, 2011 yılından bu yana ise İstanbul Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini yürütüyor. Milletvekili Aday Adayı Ümit Kahyaoğlu, kuruluş aşamasında olan Kur’an-i İlimler Vakfı’nında kurucu üyesi. Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yedek yönetim Kurulu üyeliği görevini de yürüten aday adayı, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Anadolu Yakası Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD)’nde de üye olarak görev yapmakta.

 

Reklamı Geç