Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ’Lİ GENÇLER ÖRNEK OLUYOR…

EBA üzerinden uzaktan eğitim

EBA üzerinden uzaktan eğitim gören çocuklara tablet hediyesi ile destek olan İYİ Parti Çekmeköy Gençlik Kolları, örnek bir davranışa daha imza attılar.

Çekmeköy Kirazlıdere Mahallesi Muhtarı Orkun Karakaya’nın başarıyla sürdürdüğü, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına özel tablet ve bilgisayar hediyesi kampanyasına bir destek de İYİ Parti Çekmeköy Gençlik Kolları’ndan geldi. Mahallede birçok çocuğu Muhtar Orkun Karakaya ile birlikte tabletlerini hediye eden İYİ Parti Çekmeköy Gençlik Kolları Başkanı Kemal Karayaka, “İnsanlık zor bir sınav veriyor. Bu sürecin en çok etkilenen kesimi hiç şüphesiz eğitimlerinden geri kalan öğrencilerimiz. Gelecekte bu sürecin eksiğini daha fazla hissetmemek için onların eğitimine bugünden el birliği ile yardımcı olmalıyız. EBA sistemine girip dersini alamayan yavrularımızın eğitimine bir nebze olsun katkı sunabilmek insana bambaşka bir mutluluk veriyor. Herkesi bu kampanyalara destek olmaya ve elini taşın altına koymaya davet ediyorum” dedi.

“Uzaktan eğitime yakından destek” sloganıyla “Bir tablet de sen al” diyen Muhtar Orkun Karakaya da İYİ Parti’li gençlere mahalledeki öğrenciler ve aileleri adına teşekkür etti.

Reklamı Geç