Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ VE İYİ PARTİ’DEN MÜTEAHHİT VE İŞADAMLARINA ZİYARET..

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak

Geçtiğimiz günlerde kongresini yaparak mevcut başkan Yücel Evsen ve yeni yönetim kurulu ile yola devam kararı alan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’e siyasilerin hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, siyasilerin uğrak adresi olmaya devam ediyor. Kongresini yaptıktan sonra yeni yönetimle faaliyetlerini sürdüren ÇEKMÜDER, geçtiğimiz hafta içerisinde Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ve yönetimi ile İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve yönetimini dernek merkezinde ağırladı. İYİ Parti heyetinde Çekmeköy ve Büyükşehir Meclis Üyesi Bora Kılıç da vardı. Yerel siyasetçilerin Dernek Başkanı Yücel Evsen ve yeni yönetimine yaptığı ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde sektöre ilişkin beklentiler ve gündeme yönelik değerlendirmeler konuşuldu.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, gerek iktidar Ak Parti, gerekse muhalefet İYİ Parti’li yöneticilere sektörün durumunu özetleyen bilgiler aktardı. Ziyaretlerde; müteahhit ve işadamlarının başlıca ticaret alanı gayrimenkul ve inşaat piyasasını doğrudan etkileyen Çekmeköy merkez 5 mahallenin mahkeme kararınca iptal edilen imar planlarının yeniden yapım aşamasında olduğu ve önümüzdeki aylarda hem ilçe hem de büyükşehir meclis gündemine geleceği yönünde istişarelerde bulunuldu.

Reklamı Geç