Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EMNİYET MÜDÜRÜ NAMLI’DAN ÇEKMÜDER’E ZİYARET..

Geçtiğimiz ay kongresini yaparak

Geçtiğimiz ay kongresini yaparak mevcut başkan Yücel Evsen ve yeni yönetimiyle yeni bir döneme başlangıç yapan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER, faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı’nın iade-i ziyaretinde bölgenin güvenlik ve ulaşım gibi konuları konuşuldu. ÇEKÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Daha güvenli şehir imajı ilçemize ve sektöre değer katıyor” dedi.

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, kendisine yapılan ziyaretlere karşılık yaptığı iade-i ziyaretler kapsamında bölgemizin önde gelen sivil toplum örgütlenmesi Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’i ziyaret ederek Başkan Yücel Evsen ve yöneticileri ile istişarelerde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette bölgeye ilişkin güvenlik ve ulaşım gibi konular konuşuldu.

Devlet vatandaş işbirliği çerçevesinde, devletin şefkat ile anlayışı ile çözüm odaklı hareket ettiklerini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Namlı, “Bu doğrultuda siz ilçemizin iş dünyası ve diğer tüm kurum ve kuruluşlarımızla her zaman yakın temas ve diyalog içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Bizleri ziyaret ettiniz bu kapsamda bizler de iade-i ziyaret yaparak sizlerle biraraya gelmek ve çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunmak istedik. Tüm görüş, öneri ve düşünceleriniz bizler için çok kıymetli. İş dünyamızla istişare içerisinde olmak ve beklentilere yönelik çözümler üretmek önemli. Ev sahipliğiniz için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen de yaptığı konuşmada, bölgenin güvenlik ve ulaşım hususlarında ne kadar iyi olursa tüm sektörlere yansımasının o derece verimli olacağını kaydetti. Ziyaretinden dolayı Müdür Namlı’ya teşekkür eden Evsen, ÇEKMÜDER’in üye yapısı ve kapasitesine ilişkin bilgiler verdi. ÇEKMÜDER’in samimi bir aile ortamı olduğunu kaydeden Evsen, “Çekmeköy’ün 300 bine dayanan nüfusu ile elbette bazı sorunları olacak. Önemli olan bu sorunları çözüm odaklı anlayış çerçevesinde en kısa zamanda gidermek. Bu hususta bizler de siz kamu kurum ve kuruluşlarımızla her zaman yakın temasta olacağız. Daha güvenli bir Çekmeköy imajı bölgemize, ilçemize ve sektörümüze çok büyük değer katmaktadır. Bizler bölgemize hizmeti geçen herkese teşekkür etmesini de iyi biliriz” dedi.

Reklamı Geç