Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKSİAD KAN BAĞIŞI CLK’DA DEVAM ETTİ..

ÇEKSİAD’ın her seferinde başka

ÇEKSİAD’ın her seferinde başka bir üyesinin işyerinde çadır kurduğu Kızılay Kan Bağışı kampanyası devam ediyor. Hayat kurtaran önemli bir faaliyet olan kan bağışında büyük mesafeler kaydedilen etkinlik geçtiğimiz hafta CLK Gayrimenkul’de gerçekleşti.

clk kan bagisi 1Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Ramazan Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki CLK Gayrimenkul, üyesi bulunduğu Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın Türk Kızılayı ile işbirliği çerçevesinde sürdürdüğü kan bağışı kampanyasına önemli bir destek verdi. CLK Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çelik ve kurum çalışanlarının kan bağışında bulunduğu faaliyet gün boyu halktan yoğun destek ve ilgi gördü.

clk kan bagisi 2CLK Gayrimenkul’ün Şahinbey Caddesi üzerindeki merkez ofisinin önüne gün boyu kurulan Kızılay Kan Bağışı çadırında başta kurum çalışanları olmak üzere çok sayıda Çekmeköylü vatandaş kan bağışı yaptı. ÇEKSİAD ve Kızılay yetkililerinin de katıldığı kan bağışı organizasyonu ile gün boyu toplanan bağışlar önemli bir katkı sağladı.

clk kan bagisi 3

Reklamı Geç