Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adaylar ve partililerle Ümraniye’de vatandaşları selamladı..

Partisinin Ataşehir’de düzenlenen belediye

Partisinin Ataşehir’de düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısı sonrası sürpriz bir Ümraniye ziyareti gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, coşkuyla karşılandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. İdris Şahin, Ümraniye Adayı Faik Eren, Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş ve ilçe yöneticileriyle birlikte vatandaşlarla buluşan Babacan, halkı selamladı, esnaf ziyaretleri yaptı.

Ümraniye sokaklarında vatandaşların ekonomik sorunlar ve geçim sıkıntısı başta olmak üzere çeşitli talep ve sorunlarını dinleyen Babacan, “Bugünkü iktidar bu milletten onuruyla geçinme hakkını aldı. Gençler anne babasından; anne babalar evlatlarından, komşulardan borç alıyor. Akrabalar, birbirlerine destek olmaya çalışıyor, ama nafile. Birçok insan ay sonunu getiremiyor” dedi.

DEVA Partisi’nin 81 ilin tamamında seçime girdiğini hatırlatan Babacan, “DEVA Partisi, bu iktidarla bu muhalefet arasına sıkışmış milyonlara ses olmaya geliyor. Unutulan değerleri, hakkı, emeği, alın terini, demokrasiyi bir bir hatırlatacağız. İlk defa, DEVA Partisi’nin bir seçmen kitlesini oluşturacağız. İlk defa vatandaşlarımız ‘Evet’ mührünü basarak partimizle bir gönül bağı kurmuş olacak ve bu gönül bağını bir anlamda mühürlemiş olacak. Bunun için çok çok kıymetli. DEVA Partisi’nin iddiası bu ülkenin iktidarı olmak.  Ayrım yapmadan, herkes için eşit bir belediyecilik, hakkındır diyeceğiz. iktidarıyla, muhalefetiyle; bunların yerel seçimlerdeki hiçbir hesabında; Halk yok, millet yok, hizmet yok. Buradan tüm milletime sesleniyorum: Ey Türkiye! Biz varız, DEVA var” şeklinde konuştu.

 

 

Reklamı Geç